«Μια πανδαισία συναισθημάτων θα νιώσουν όσοι αγωνιστούν στη Σύρο»

Δήμος Μπουλούκος
«Μια πανδαισία συναισθημάτων θα νιώσουν όσοι αγωνιστούν στη Σύρο»

bet365

Το 3rd TRIMORE Syros Triathlon αρχίζει στις 21 Ιουνίου και ο επικεφαλής της ομάδος TRIMORE, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας παρουσιάζει τους λόγους για τους οποίους η διοργάνωση είναι μοναδική.

Για ανταγωνιστικές αποδόσεις, άκου τη θεία Βίστα!

Η ώρα του 3rd TRIMORE Syros Triathlon έφτασε. Στις 21 Ιουνίου 2018 εντυπωσιακή, πλούσια και ολοκληρωμένη ως αθλητική διοργάνωση, βάζει τη Σύρο στο επίκεντρο του αθλητικού και τουριστικού ενδιαφέροντος. Αθλητές και επισκέπτες θα ζήσουν για τέσσερις ημέρες μια μοναδική εμπειρία, σε ένα premium multisport event σχεδιασμένο για όλους.

Ο επικεφαλής της ομάδος TRIMORE, η οποία βάζει της σφραγίδα της σε εξαιρετικά επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας παρουσιάζει τους λόγους για τους οποίους το TRIMORE Syros Triathlon καθίσταται μοναδικό .

Ποια είναι η επαγγελματική σας ταυτότητα;

Είμαι σύμβουλος οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, επιθεωρητής συστημάτων ποιότητος και πιστοποιημένος εκπαιδευτής δεξιοτήτων. Την τελευταία 5αετία, είμαι διοργανωτής αθλητικών και ψυχαγωγικών events αθλητικού τουρισμού!

Ποια σκέψη ή φιλοδοξία «γέννησε» την TRIMORE και τη διοργάνωση multisport events;

Η TRIMORE -της οποίας ηγούμαι-, αποτέλεσε την φορέα υλοποίησης μιας ιδέας: σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε τα αθλητικά events όπως θα θέλαμε να είναι εκείνα που θα λάβουμε μέρος! Αθλητικοκεντρικά, με ασφάλεια, με πέραν των προσδοκιών προβλέψεις και παροχές, σε πόλεις εξαίρετους τουριστικούς προορισμούς, με δράσεις και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια και παρέα ώστε να είμαστε μαζί, με ενδιαφέρον για την όλη φιλοξενία - διασκέδαση - εμπειρία.

Αθλητές, σχεδιάζουν για αθλητές και φίλους! Δημιουργούμε εμπειρίες και τις θέλουμε τέλειες!

Το Syros Triathlon διοργανώνεται για τρίτη χρονιά. Τι διαφορετικό φέρνει κάθε φορά;

Το TRIMORE Syros Triathlon είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Ακούει, μαθαίνει, αλλάζει! Ακούει τη γνώμη των συμμετεχόντων, μαθαίνει από τα λάθη του αλλά και από ωραίες ιδέες που αλλού εφαρμόζονται, αλλάζει εμφανισιακά, οργανωτικά, θεσμικά και ουσιαστικά.

Μεγαλώνουμε σε δράσεις (αποστάσεις, σπόρ, ένταση), ηλικίες (μικρά έως πολύ μεγάλα παιδιά), υφή διασκέδασης (αθλητική - ψυχαγωγική – πολιτιστική με εστίαση σε σώμα και πνεύμα), επεκτείνεται σε ημέρες, αποκεντρώνεται στο νησί ώστε να νοιώσει ο συμμετέχοντας ξεκούραση και να γνωρίσει το νησί και τις ομορφιές του.

Συγκεκριμένα φέτος: Νυχτερινή κολύμβηση, aerial - adult and kids yoga, παιδικό σκάκι σε παράλληλα γήπεδα, παιδική κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης, παιδικό τρέξιμο πόλης, ποδηλατική βραδυπορεία και ελιγμοί για παιδιά αλλά και ενήλικες, γνωριμία με την αγωνιστική υποβρύχια σκοποβολή, αυτόνομη κατάδυση, ατομική χρονομέτρηση ποδηλάτου!

Τι δυσκολίες συναντήσατε στην διοργάνωση ενός τέτοιου εγχειρήματος;

Δυσκολίες που ξεπεράστηκαν.. φαντάζουν σας να ήταν εύκολα από την αρχή! Στις δύσκολες στιγμές ξεπερνάμε τους εαυτούς μας!

Οι δραστηριότητες του Syros Triathlon δεν περιορίζονται στην Ερμούπολη αλλά απλώνονται σε όλο το νησί. Ενισχύεται έτσι ο αθλητικός τουρισμός;

Το νησί είναι στα πόδια εκείνων που έρχονται να συμμετάσχουν ή παρακολουθήσουν. Πήραμε μπροστά μας το χρόνο από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, σκεφτήκαμε τον αθλητή, το συνοδό και την οικογένεια και μεγαλουργήσαμε. Χρειάζεσαι ένταση.. βάλαμε σπορ. Χρειάζεσαι χαλάρωση.. βάλαμε ήπια δράση, χρειάζεσαι σκέψη.. βάλαμε απασχόληση του νου! Που θα πήγαινες να τα έχεις αν ήσουν διακοπές; Δώσαμε την πόλη, τα σοκάκια, το θέατρο Απόλλων, τις δύο εκκλησιές (Ορθόδοξη – Καθολική), το λιμάνι, την πλατεία για περιήγηση και ανακάλυψη, δώσαμε τις παραλίες για ξεκούραση και διασκέδαση. Προσπαθήσαμε να περικυκλώσουμε κολυμπώντας το νησί και να γνωρίσουμε τις κρυφές και φανερές ομορφιές του!

Στην παρουσίαση τύπου αναφέρατε πως πρόκειται για μια διοργάνωση χτισμένη με οικογενειακή φιλοσοφία; Δεν είναι για υπεραθλητές το τρίαθλο;

Το τρίαθλο είναι για τον υπεραθλητή, είναι όμως και για τον θρασύ που δοκιμάζει αυτό που ζήλεψε, ξεπερνά τον εαυτό του, πετυχαίνει και νοιώθει περήφανος. Ο τερματισμός.. για όλους είναι ανεκτίμητος. Είναι εξαιρετικό να τρέχεις ανάμεσα σε θεατές, να έχεις την οικογένεια και τους φίλους σου να σε παρακινούν και θαυμάζουν, να ζεις έντονα και να χαράσσεις ανεξίτηλες εμπειρίες στο νου σου.

Οι επώνυμοι αθλητές προβάλλουν μια διοργάνωση ή μια δυναμική διοργάνωση ελκύει σημαντικούς αθλητές;

Η φιλοσοφία μας περικλείεται σε μια φράση: σχεδιάζουμε τις εμπειρίες που κανείς δεν θα θέλει να μην έχει ζήσει! Ακόμη και οι περιζήτητοι αθλητές.. έχουν κάποιες διοργανώσεις που θα πλήρωναν για να διακριθούν σ’ εκείνες! Είναι σημαντικό σήμερα ότι εκείνοι που δεν έχουν έρθει ακόμη στις διοργανώσεις μας, έχουν την ισχυρότερα ενθουσιώδη άποψη γι’ αυτές! Εκείνοι που ήρθαν.. φροντίζουν γι’ αυτό!

Ποια ανταπόκριση και συμπαράσταση βρήκε η διοργάνωση από την τοπική κοινωνία;

Η αρχική ανταπόκριση μας ενθουσίασε! Εκτιμούμε ότι στο μέλλον θα εκτιμηθεί ακόμη περισσότερο η ουσιαστική προσφορά αυτής της διοργάνωσης, που κοίταξε αταλάντευτα -ακόμη και σε δύσκολες στιγμές- το πραγματικό όφελος της επόμενης γενιάς της Σύρου και του σύγχρονου οράματος ενός εκ των ωραιότερων τουριστικών προορισμών του πλανήτη.

Τι θα ζήσουν όσοι έρθουν στη Σύρο 21-24 Ιουνίου;

Μια πανδαισία συναισθημάτων θα πλημμυρίσει το νου τους και ανεξίτηλα θα χαράξει τη Σύρο στην πιο φωτεινή πλευρά της καρδιάς τους!

 

Τελευταία Νέα