Στο "Απόστολος Νικολαϊδης" το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας

Gazzetta team
Στο "Απόστολος Νικολαϊδης" το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας

bet365

Σπουδαίες μάχες το Σαββατοκύριακο στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Οι κορυφαίοι Έλληνες τοξότες θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο 5-6/ 10 στο ιστορικό γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» για να πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Χώρου Α΄ Αγωνιστικής Κατηγορίας, Ανδρών – Γυναικών, Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου.

Είναι η πρώτη φορά που το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα φιλοξενήσει αγώνες τοξοβολίας γεγονός που έχει ενθουσιάσει τους αθλητές και τους φίλους του αθλήματος, ενώ το μήνυμα των αγώνων είναι η προσπάθεια μείωσης της χρήσης πλαστικού και η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας ζητά από τους αθλητές να έχουν μαζί τους σκεύη για νερό, καθώς στον αγωνιστικό χώρο θα υπάρχουν ψύκτες και όχι πλαστικά μπουκάλια.

Μεταξύ άλλων στον αγώνα θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό Τόξο, ο Αλέξανδρος Καραγεωργίου, ο Παναγιώτης Ξιαρχογιαννόπουλος, η Ευαγγελία Ψάρρα και η Μάρθα Ανατολή Γκορίλα. Στο Σύνθετο Τόξο θα πάρουν μέρος ο Δημήτρης Λαμπράκης, ο Σταύρος Κουμερτάς, ο Σάκης Κωστόπουλος και η Νατάσα Τσακίρη.

Οι τελικοί του Πρωταθλήματος θα γίνουν την Κυριακή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όπου και θα κριθούν οι καλύτεροι τοξότες της Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα