Aρχισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Νέων στην Πάτρα

Δήμος Μπουλούκος
Aρχισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Νέων στην Πάτρα

bet365

Με καλές επιδόσεις και προκρίσεις των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τοξοβολίας Νέων που πραγματοποιείται στην Πάτρα και το Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Παρά το γεγονός ότι το πρωινό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με βροχή, αυτό ευνόησε τους αθλητές και τις αθλήτριες έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν καλές επιδόσεις ακόμη και κοντά σε ευρωπαϊκά ρεκόρ.

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε θετικά και για τους διεθνείς μας με αρκετές προκρίσεις και καλές επιδόσεις. Αναλυτικά:

Στην κατηγορία των Recurve Junoir Men είχαμε πρόκριση για τον Κωνσταντίνο Ζαχαριά, ενώ την 57η θέση κατέκτησαν οι Γιώργος Μπρουτζάκης και Παναγιώτης Θέμελης

Στην κατηγορία Recurve Cadet Men πρόκριση είχαμε για τον Αντώνη Χριστόπουλο, ενώ στην 57η θέση είχαμε τους Στυλιανό Χριστοδούλου, Σπύρο Καλογερόπουλο και Άγγελο Κομη.

Στα κορίτσια στην κατηγορία Recurve Cadet Women είχαμε Bye πρόκριση για την Λήδα Νάνου, ενώ προκρίθηκε και η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Στην 33 η θέση και εκτός συνέχειας είχαμε την Αναστασία Κατσαϊτη.

Επίσης στην κατηγορία Recurve Junior Women θα διεκδικήσουν νέα πρόκριση η Στυλιανή - Αντιγόνη Αναστασιάδη απέναντι στην Νanna Jokobsen από την Δανία, ενώ η Ραφαηλία – Δομνίκη Σιδηροπούλου θα αναμετρηθεί με την Εlisabeth Straka από την Αυστρία.

Tέλος η Αναστασία Δράκου θα παίξει με την Paula Gutierrez από την Ισπανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα