Κεσίδης: «Μόλις τελειώσει όλο αυτό να συνεχίζουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας»

Gazzetta team
Κεσίδης: «Μόλις τελειώσει όλο αυτό να συνεχίζουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας»

bet365

Την εμπειρία του θέλησε να μοιραστεί αυτές τις δύσκολες ώρες του lockdown αλλά και να στείλει το δικό του μήνυμα ο αθλητής και αρχηγός του τμήματος Taekwondo του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κεσίδης.

Ο αθλητής του «δικεφάλου του βορρά» μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ανέφερε τα εξής: «Υπάρχουν δραστηριότητες που μου έλειπαν λόγω των υποχρεώσεων. Έτσι βρήκα την ευκαιρία να κάνω ποδήλατο, να ασχοληθώ με τα lego, να παίζω στο διαδίκτυο επιτραπέζια και άλλα παιχνίδια μιλώντας με τους φίλους μου. Παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές που νιώθω καταπίεση και πως δεν αντέχω άλλο μέσα στο σπίτι. Ατομική προπόνηση κάνω κάθε μέρα αφού έχω ένα μικρό ιδιωτικό γυμναστήριο, το οποίο κάνει ικανοποιητικά την δουλειά του ώστε να με συντηρεί σε ένα καλό επίπεδο φυσική κατάστασης. Το γήπεδο μου λείπει πάρα πολύ καθώς δεν είναι απλά ένας χώρος που κάνω προπόνηση αλλά είναι ο χώρος που θα συναντήσω τους φίλους μου, με τους οποίους έχω ίδιους στόχους και ο ένας βοηθάει τον άλλον για να γίνει καλύτερος αθλητής. Η απουσία της αγωνιστικής δράσης δεν με επηρεάζει ψυχολογικά αλλά με κάνει να σκέφτομαι ότι ο στόχος μου απομακρύνεται, καθώς θα πρέπει να ξανά συνηθίσω τις συνθήκες αγώνων και υψηλού ανταγωνισμού.

Το μήνυμα που θα έστελνα στον κόσμο είναι να σκέφτονται θετικά και λογικά, και όσο τηρούν τα μέτρα προστασίας τόσο πιο γρήγορα θα περάσει όλη αυτή η κατάσταση. Πρέπει μόλις τελειώσει όλο αυτό να συνεχίζουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας, αφήνοντας την πανδημία στο παρελθόν».

 

Τελευταία Νέα