Δυο μετάλλια στο President's Cup

Αντώνης Πατσούρας
Δυο μετάλλια στο President's Cup

bet365

Ο Μιχάλης Μουρούτσος τιμήθηκε στη Γερμανία για την προσφορά του στο άθλημα. Δυο μετάλλια και 867 συμμετοχές στο τουρνουά.

Για την προσφορά του στο άθλημα του Ταε Κβον Ντο τιμήθηκε στη Γερμανία ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Ο Έλληνας "χρυσός" Ολυμπιονίκης του 2000 είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο και είχε την .... τιμητική του στο 2nd European President’s Cup που διεξήχθη στη Γερμανία στις 2-3/2.

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

Ο Μουρούτσος τιμήθηκε από τους διοργανωτές ενώ έκανε δηλώσεις και στην γερμανική τηλεόραση! Μιλώντας για την τιμή που του έκαναν σημείωσε: «Περήφανος για κάθε ένα από τα παιδιά μου! Τώρα αρχίζουμε... Ευχαριστώ παρά πολύ την οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος για αυτή τη ξεχωριστή βράβευση».

Τα παιδιά του... κατέκτησαν με την ... φανέλα του Αθλητικού Συλλόγου Δάφνης δυο μετάλλια στο σπουδαίο τουρνουά όπου συμμετείχαν 867 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ευρώπη ηλικίας 6 έως 14 ετών. Η διοργάνωση έδινε στον πρώτο κάθε κατηγορίας εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων.

Ο ελληνικός σύλλογος συμμετείχε με 4 αθλητές και κέρδισε 2 χάλκινα μετάλλια. Το πρώτο με την Αλίκη Καραμαργιού στα -55κ στις κορασίδες και το δεύτερο με την Αθανασία Ρεπούλια στα -51κ. Την αποστολή συνόδεψε ο πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Μουρουτσος και ο προπονητής Νίκος Κυρίτσης.

Επόμενος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 28/2 έως τις 3/3!

 

Τελευταία Νέα