Tα Gazzetta Awards του Μιχάλη Μουρούτσου

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Tα Gazzetta Awards του Μιχάλη Μουρούτσου

bet365

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Ταεκβοντό ψηφίζει τους κορυφαίους στη μεγάλη ψηφορορία του gazzetta.gr!

Ο θεσμός των Gazzetta Awards - powered by Garmin συνεχίζεται και φέτος. Το gazzetta.gr και η Garmin σε καλούν να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Στην ψηφοφορία έλαβε μέρος και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του 2000, Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος διάλεξε τους κορυφαίους!

Αθλητής της Χρονιάς: «Θα ψηφίσω τον Λευτέρη. Έχει δείξει ότι είναι ο κορυφαίος εδώ και χρόνια σε ένα ατομικό άθλημα που είναι στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και πιστεύω έχει πολλά να δώσει ακόμη στην Ελλάδα»

Αθλήτρια της Χρονιάς: «Δεν θέλω να αδικήσω κάποια. Θα ψηφίσω και την Στεφανίδη και την Κορακάκη που έχουν χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και είχαν μεγάλες επιτυχίες και το 2018».

Προπονητής της Χρονιάς: «Θα μοιράσω το βραβείο στους προπονητές του Πετρούνια, τον Δημήτρη Ράφτη και στον προπονητή της Στεφανίδη, τον Κρίερ»

Ομάδα της Χρονιάς: «Αντικειμενικά αλλά και συναισθηματικά την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού».

Αθλητής με Αναπηρία: «Τον Πολυχρονίδη».

Fair Play: «Ολυμπιακός, ποδόσφαιρο. Γιατί αυτό που έγινε ήταν σε ντέρμπι και είναι ένα σημαντικό μήνυμα για όλους».

Η ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards 2018 - powered by Garmin άνοιξε.

Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards