Συγχρονισμένη Κολύμβηση: Η χορογραφία… Freddie Mercury της Πλατανιώτη που την οδήγησε στην τρίτη θέση του προκριματικού (vids)

Gazzetta team
Συγχρονισμένη Κολύμβηση: Η χορογραφία… Freddie Mercury της Πλατανιώτη που την οδήγησε στην τρίτη θέση του προκριματικού (vids)

bet365

H Ευαγγελία Πλατανιώτη έκανε μία εξαιρετική χορογραφία στον προκριματικό του σόλο, «κλέβοντας» μια στιγμή από την θρυλική συναυλία των Queen στο Γουέμπλεϊ το 1986.

Τον… θρυλικό Freddie Mercury χρησιμοποίησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην χορογραφία της, στον προκριματικό του σόλο, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που ανήκει στην Team Future της Bwin, ξεκίνησε την χορογραφία της, αντιγράφοντας μία από τις κορυφαίες στιγμές που έχουν καταγραφεί στην ιστορία της μουσικής σκηνής.

Ηταν η συναυλία των Queen στο Γουέμπλεϊ το 1986, όταν ο σπουδαίος performer αποφάσισε να δουλέψει τις φωνητικές χορδές του «παίζοντας» με το κοινό. Το ίδιο έκανε και η Πλατανιώτη, με την συναθλήτριά της στο κόμπο, Εβελίνα Παπάζογλου να καταγράφει το βίντεο, την ώρα που η πρώτη έπαιρνε την βοήθεια από την κερκίδα (με τα ανάλογα ηχητικά εφέ) προκειμένου να εκτελεστεί σωστά το αρχικό σκέλος της χορογραφίας της, που έγινε υπό τους ήχους του «The show must go on». Και τα αποτελέσματα φάνηκαν στην βαθμολογία όπου η Πλατανιώτη κατετάγη τρίτη στον προκριματικό.

Το βίντεο με την χορογραφία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη:

Και το βίντεο από την συναυλία των Queen στο Λονδίνο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πλατανιώτη - Παπάζογλου: Ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Εμφάνιση… μεταλλίου από την Πλατανιώτη

 

Τελευταία Νέα