Επιτυχημένο το 1ο event καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Επιτυχημένο το 1ο event καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΠΑΟΚ

bet365

Συντονίστρια της διοργάνωσης ήταν η Χριστίνα Θαλασσινίδου.

Στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή το 1ο event Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Β. Ελλάδος, το οποίο διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ και συντόνισε η τεχνική σύμβουλος του συλλόγου Χριστίνα Θαλασσινίδου.

Στο event έλαβαν μέρος ομάδες από τη Β. Ελλάδα, καθώς και ο Νηρέας Χαλανδρίου από την Αθήνα.

Η τεχνική σύμβουλος του Δικεφάλου, αναφερόμενη στο μεγάλο αυτό event, δήλωσε στο acpaok.gr: «Στο 1ο event είχαμε επίδειξη από πολλά σωματεία, η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, καθώς και φιγούρες από τις αθλήτριες. Βέβαια, το επίπεδο στη Β. Ελλάδα δεν είναι τόσο υψηλό, όσο θα περιμέναμε, όμως με τη βοήθειά μας, τη σκληρή δουλειά και την υπομονή θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για τη βράβευση που μου έκαναν, τη Διοίκηση για τη συμβολή της, καθώς και όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED