Τσιλιακούδη: «Μεγάλη ευκαιρία η συνεργασία ΠΑΟΚ - Θαλασσινίδου»

Gazzetta team
Τσιλιακούδη: «Μεγάλη ευκαιρία η συνεργασία ΠΑΟΚ - Θαλασσινίδου»

bet365

Αντίστροφη μέτρηση για το event που θα διεξαχθεί στις 20/10 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του 1ου Event Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Βορείου Ελλάδος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 13:30 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Στην μεγάλη αυτή γιορτή συμμετέχουν κορίτσια και αγόρια άνω των τεσσάρων ετών, ουτώς ώστε να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη της τεχνικής συμβούλου του ΠΑΟΚ και Ολυμπιονίκης, Χριστίνας Θαλασσινίδου και των χορογράφων , Σοφίας Μάντη και Κώστα Καφαντάρη.

Η συμμετοχή για τα παιδιά είναι δωρεάν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προσφορά του τμήματος για όσους θέλουν να εγγραφούν στο τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του ΠΑΟΚ μέχρι τον Οκτώβριο, καθώς έχουν έκπτωση 20% στην μηναία συνδρομή για το πρώτο εξάμηνο

Για την μεγάλη γιορτή της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, το 1ο Event Βορείου Ελλάδος, μίλησε στο acpaok.gr, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Ιωάννα Τσιλιακούδη.

«Ως νέο μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ο σύλλογος πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά διοργανώνοντας το 1ο event καλλιτεχνικής κολύμβησης Βορείου Ελλάδος. Μέσα από αυτήν την εκδήλωση ευελπιστούμε το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης να γίνει ευρύτερα γνωστό στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ακόμα περισσότερα παιδιά να έρθουν στην ομάδα και να γνωρίσουν τον εντυπωσιακό κόσμο του αθλήματος.

Είναι μεγάλη μας τιμή που στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται, η τεχνική σύμβουλος του τμήματος και κορυφαίο όνομα της καλλιτεχνικής κολύμβησης , η κα Χριστίνα Θαλασσινίδου, η οποία μαζί με τους χορογράφους μας Σοφία Μάντη και Κώστα Καφαντάρη, θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των αθλητριών και θα τους δώσει πολύτιμες συμβουλές για την αθλητική τους πορεία. Σας περιμένουμε όλους, ακόμα και εκείνους που δεν έχουν ασχοληθεί με την Καλλιτεχνική Κολύμβηση», είπε η Ιωάννα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED