Πλατανιώτη: «Ανεβαίνει συνεχώς το επίπεδο μας»

Gazzetta team
Πλατανιώτη: «Ανεβαίνει συνεχώς το επίπεδο μας»

bet365

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε για το μέλλον της συγχρονισμένης κολύμβησης στην χώρα μας.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συγχρονισμένης κολύμβησης από τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης αλλά και για το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα μίλησε στο site της ΚΟΕ η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Η διεθνής αθλήτρια που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο πρόγραμμα του Σόλο, στο Ελεύθερο και το Τεχνικό Ντουέτο, αλλά και στα δύο Ομαδικά και στο Κόμπο δήλωσε πως η Ελλάδα ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο.

«Ήταν για άλλη μια φορά μια πολύ πετυχημένη εμφάνιση για το σύλλογο χάρη στην πολύ καλή, συστηματική και σκληρή δουλειά που γίνεται συνολικά, από τη διοίκηση, από τις προπονήτριες και φυσικά από τις αθλήτριες. Αυτή είναι και η συνταγή της επιτυχίας. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την επίδοσή μου. Τόσο για το Ελεύθερο Σόλο, όπου διατηρήθηκα στην κορυφή, όσο και για το Τεχνικό όπου το χρυσό μετάλλιο χάθηκε από ένα «πέναλτι» λόγω μικρού τεχνικού λάθος (παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένη από τη βαθμολογία στα υπόλοιπα στοιχεία του). Στο Τεχνικό πρόγραμμα, μάλιστα, έχω την αγαπημένη μου χορογραφία.

Στο Ελεύθερο θα την αλλάξουμε εν όψει των διεθνών εμφανίσεων με την Εθνική Ομάδα. Ιδιαιτέρως πετυχημένη ήταν και η επίδοσή μας στο Ντουέτο, Ελεύθερο και Τεχνικό, μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου. Ήταν η αρχή, ο πρώτος αγώνας για μας φέτος και ήταν πολύ ενθαρρυντική. Αποδεικνύουμε πως ανεβαίνουμε επίπεδο. Στόχος μας είναι να πάμε ακόμα πιο ψηλά στις διεθνείς διοργανώσεις και να αναδείξουμε στα ψηλά την ελληνική Συγχρονισμένη κολύμβηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς του 2020. Προοπτικές, όμως, έχει και το ανανεωμένο Ομαδικό της Εθνικής Ομάδας. Τα πολλά νέα κορίτσια που έχουν ενταχθεί σε αυτό είναι άπειρα, θέλουν πολλή δουλειά, αλλά έχουν θέληση και πάθος και με πολύ σκληρή δουλειά θα βρεθούμε στην απαιτούμενη κατάσταση υψηλού επιπέδου».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED