ΣΕΓΑΣ: Εγκρίηθηκε με ψήφους 157 σωματείων ο οικονομικός απολογισμός

Gazzetta team
ΣΕΓΑΣ: Εγκρίηθηκε με ψήφους 157 σωματείων ο οικονομικός απολογισμός

bet365

Στην Τακτική ΓΣ του ΣΕΓΑΣ συμμετείχαν 172 σωματεία. Τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό ψήφισαν 157 σωματεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Τη στήριξη τους στη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ έδειξαν σήμερα τα σωματεία όλης της χώρας τόσο για τη μαζική τους συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας (συμμετείχαν 172 σωματεία), όσο και για το γεγονός ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία υπερψήφισαν τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό του 2020.

Στην πρώτη ψηφοφορία για την Έκθεση Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου από 1/1/2020 μέχρι 31/12/2020 συνολικά 157 σωματεία ψήφισαν ναι, 1 σωματείο όχι ενώ υπήρξαν και 2 λευκά. Τα σωματεία υπερψήφισαν και τον οικονομικό και ταμειακό απολογισμό με 157 ναι, 2 όχι κι 1 λευκό. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε από τις οθόνες, αλλά και το τσατ της πλατφόρμας.

Τα σωματεία απάλλαξαν τη διοίκηση από κάθε διαχειριστική ευθύνη. Τέλος ομόφωνα εγκρίθηκε η μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την 31η Μαρτίου 2021, προκειμένου να διεξαχθούν με την χρήση του πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή Κάλπη Ζευς» της ΕΔΥΕΤΕ Α.Ε.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης οι εκπρόσωποι των σωματείων είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν για θέματα που τους απασχολούν.».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.