Κελεσίδου: «Είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία που θα ενώσει το σύνολο του στίβου»

Gazzetta team
Κελεσίδου: «Είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία που θα ενώσει το σύνολο του στίβου»
Η Τασούλα Κεσελίδου, υποψήφια την προεδρία του ΣΕΓΑΣ, με τον συνδυασμό «Αναγέννηση» έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει των εκλογών τονίζοντας ότι έχει τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφία των σωματείων.

Μετά τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία 143 σωματείων, η «Αναγέννηση» εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο στάθηκε στην εντυπωσιακή συμμετοχή, ενώ η Τασούλα Κελεσίδου έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει των εκλογών. «Μήνυμα ενότητας σε όλη την οικογένεια του ελληνικού στίβου έστειλε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και επικεφαλής της Αναγέννησης, Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου, απευθυνόμενη στα σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ κατά την Συνέλευση Σωματείων που ολοκληρώθηκε πρίν από λίγο με την εντυπωσιακή συμμετοχή 143 σωματείων και την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:

«Εμείς που δηλώσαμε συμμετοχή σε αυτή την πρωτόγνωρη Συνέλευση Σωματείων, εκφράζουμε ακράδαντα την πεποίθηση μας και δηλώνουμε την πίστη μας στις δημοκρατικές διαδικασίες. Είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία που θα ενώσει το σύνολο της οικογένειας του ελληνικού στίβου στο δρόμο για το αύριο.

Η ενότητα των δυνάμεων του στίβου, η σταθερότητα και η συνέπεια στις θέσεις μας με την τήρηση όλων των νόμιμων διαδικασιών, είναι οι αδιαπραγμάτευτες αρχές που θα μας οδηγήσουν στη νέα εποχή που ανατέλλει για τον ελληνικό στίβο.

Στις 31 Μαρτίου υπό την ευθύνη της τριμελούς εφορευτικής επιτροπής και μέσω της ψηφιακής κάλπης Ζεύς, η μεγάλη πλειοψηφία των σωματείων που στέλνει μήνυμα νίκης, δημοκρατίας και ενότητας, θα διατρανώσει την πεποίθηση της και θα σφραγίσει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στον ελληνικό στίβο.

Μία νέα εποχή που θα είναι υπό την προεδρία της Τασούλας Κελεσίδου και τη νέα πλειοψηφία στο ΔΣ της ομοσπονδίας, αλλά και με τη δέσμευση να πορευτούμε όλοι μαζί και να εφαρμόσουμε με συνέπεια το δωδεκάλογο των προτάσεων που συν-διαμορφώσαμε όλο αυτό το διάστημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα