«Αναγέννηση»: «Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ο ΣΕΓΑΣάντρο του Κουφοντίνα και του Covid-19!»

Gazzetta team
«Αναγέννηση»: «Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ο ΣΕΓΑΣάντρο του Κουφοντίνα και του Covid-19!»

bet365

Με ανακοίνωσή της η υποψήφια παράταξη «Αναγέννηση» ενόψει των εκλογών του ΣΕΓΑΣ καυτηρίασε τη στάση που κρατά η απερχόμενη διοίκηση επί της διαδικασίας διενέργειας των αρχαιρεσιών.

Στην ανακοίνωσή της, η παράταξη «Αναγέννηση» αναφέρει: «Ο φόβος πρίν την κατάρρευση και η αίσθηση της μεγάλης ήττας που πλησιάζει και η οποία είναι αναπόφευκτη, έχουν κυριεύσει την απερχόμενη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ που προσπαθεί απεγνωσμένα να παρασύρει τα Σωματεία σε τελείως λάθος εκτιμήσεις και συμπεράσματα εμμένοντας σε παρωχημένες τακτικές.

Για κακή τους τύχη όμως τα Σωματεία λένε από τώρα το δικό τους ΟΧΙ στην απερχόμενη ηγετική ομάδα του ΣΕΓΑΣ που διάγει τις τελευταίες της ημέρες στα γραφεία της Συγγρού. Ναι, τα Σωματεία αντιδρούν, αρνούνται να γίνουν πιόνια, γιατί δεν έχουν να κερδίσουν τίποτε από μία διοικητική ομάδα που καταρρέει και αποχωρεί.

Το 75% των Σωματείων του ΣΕΓΑΣ είπε ήδη το πρώτο ΟΧΙ στο προσβλητικό κείμενο που συντάχθηκε και διακινήθηκε από την απερχόμενη διοικητική ομάδα της ομοσπονδίας.Τάχθηκαν υπέρ της νομιμότητας, των προβλεπόμενων διαδικασιών, φέρθηκαν υπεύθυνα και δεν προσυπέγραψαν για εκλογές δια ζώσης στις ΕΑΣ στις 27/3.

Με τον ίδιο δημοκρατικό και αποφασιστικό τρόπο θα υπάρξει απάντηση και το Σάββατο στις 20/3 στη Συνέλευση Σωματείων που προκηρύχθηκε από την Αναγέννηση για να παρθούν αποφάσεις σχετικά με την τήρηση της νομιμότητας για την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ΖΕΥΣ και υπό την ευθύνη της ήδη διορισμένης εφορευτικής επιτροπής των δικηγόρων στις 31/3.

Τα όσα διακινεί η απερχόμενη διοίκηση είναι γραφικότητες πρώτου μεγέθους. Ενώ οι ίδιοι ζήτησαν επίσημα στις 10/3 τον διορισμό εφορευτικής επιτροπής δικηγόρων για συνέλευση και εκλογές με ΖΕΥΣ στις 31/3, και φυσικά έλαβαν τον διορισμό όπως ορίζει ο νόμος, την ίδια στιγμή διακινούσαν το επαίσχυντο κείμενο “περί εκλογών διά ζώσης στις ΕΑΣστις 27/3’’ κρύβοντας από όλους τι ζήτησαν τηνίδια στιγμή από τον ΔΣΑ και αγνοώντας τον Covid-19, τα αυξανόμενα κρούσματα, την πληρότητα των ΜΕΘ και τους νεκρούς από την πανδημία!

Η πρώτη καταγραφή που ψάχνουν κάποιοι εναγωνίως (πάντα όμως με στημένες διαδικασίες) πραγματικά έγινε, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων και το κείμενο και τις ανήκουστες μεθοδεύσεις τους!

Η επόμενη καταγραφή ενημερώνουμε λοιπόν, ότι θα γίνει στις 31/3, θα είναι οριστική και όπως λέει ο λαός θα είναι και η φαρμακερή!

Θα γίνει όμως όπως πρέπει, με ανεξάρτητη εφορευτική επιτροπή που έχει ορίσει ο ΔΣΑ, με την πλατφόρμα ΖΕΥΣ,για εκλογική διαδικασία με διαφάνεια και στην οποία θα είναι όλοι μπροστά για να ελέγχουν την εγκυρότητα της και όχι στο “πλυσταριό του Στέφανου...’’ που ελπίζανε κάποιοι ότι θα στήνανε εκλογές όπως άλλα χρόνια, με ποσοστά Τσαουσέσκου και με νίκες αλά Σαντάμ Χουσείν! Το μόνο που έχει μείνει από αυτές τις “νίκες’’ είναι ο σταθερά γλαφυρός και γραφικός Αλ Σαχάφ, υπουργός Τύπου του Σαντάμ, που με υστερία συνέχιζε να κραυγάζει ότι “κερδάμε’’ κι ενώ ήδη η Βαγδάτη είχε παραδοθεί!

Τα σωματεία του στίβου δεν θα επιτρέψουν σε οπαδούς του Κουφοντίνα και της ανυπακοής σε νόμους, διαδικασίες και αρχές, να βρεθούν στην διοίκηση της αρχαιότερης αθλητικής ομοσπονδίας. Στις 31 Μαρτίου θα είναι η πρώτη φορά που τα σωματεία του στίβου θα ψηφίσουν ανεξάρτητα κι ανεπηρέαστα για το αύριο του κλασικού αθλητισμού».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα