Πρεμιέρα στη Γαλλία για Στεφανίδη-Κυριακοπούλου

Gazzetta team
Πρεμιέρα στη Γαλλία για Στεφανίδη-Κυριακοπούλου

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου θ' αγωνιστούν την Κυριακή στο μίτινγκ στο Τουρκόινγκ στη Λιλ της Γαλλίας.

Στη Γαλλία επιστρέφουν στη δράση οι δυο κορυφαίες Ελληνίδες επικοντίστριες, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του 2016 ουσιαστικά επιστρέφει στη δράση μετά από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 στη Ντόχα και ψάχνει να βρει αγωνιστικό ρυθμό εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στο Τορούν.

Από την άλλη η Νικόλ Κυριακοπούλου έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της δίχως προβλήματα και είναι έτοιμη να βρεθεί από νωρίς σε ανταγωνιστική κατάσταση. Οι δύο αθλήτριες έφτασαν την Παρασκευή στη Γαλλία, εκεί όπου θα κάνουν δύο ακόμη αγώνες στο Ρουέν στο Λιεβέν.

Στο επί κοντώ γυναικών ξεχωρίζει ακόμη η Λίζα Ρίζιχ, μια από τις αθλήτριες που ξεχωρίζουν στο αγώνισμα τα τελευταία χρόνια.

Στη Γαλλία βρίσκεται και ο Εμμανουήλ Καραλής, που ωστόσο αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα, καθώς γύρισε το πόδι του στην προπόνηση του Σαββάτου.

Ο τραυματισμός του αθλητή θα αξιολογηθεί με την επιστροφή του στην Ελλάδα κι από αυτό θα κριθεί ο επόμενος αγώνας του. Το επί κοντώ των ανδρών θα είναι ανταγωνιστικό, αφού εκεί θα είναι μεταξύ άλλων οι Ρενό Λαβιλενί, Κρις Νίλσεν και Πάβελ Βογιεκόβσκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα