Δίπλα στα παιδιά στις δομές φιλοξενίας η Ομοσπονδία στίβου

Gazzetta team
Δίπλα στα παιδιά στις δομές φιλοξενίας η Ομοσπονδία στίβου

bet365

Την ευκαιρία να προσφέρει χαμόγελα σε παιδιά που φιλοξενούνται στη "Στέγη Νέων, Παιδικών Χωριών SOS" στο Παλαιό Φάληρο και στη "Στέγη θηλέων, Αγ. Αλέξανδρος" είχε η ομοσπονδία μέσα από την κοινωνική δράση που πραγματοποίησε με τη στήριξη της ΑΜΚΕ "ΕΞΈΛΙΞΗ ΖΩΗΣ" (με ιδρυτικό δωρητή το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος), που στηρίζει φορείς κλειστής παιδικής προστασίας.

Την ομοσπονδία εκπροσώπησε η πρωταθλήτρια των 400 μ. Μαρία Μπελιμπασάκη, που μαζί με την Πρόεδρο της ΑΜΚΕ "ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ", Δήμητρα Καλαντώνη, πρόσφεραν στα παιδιά που φιλοξενούνται στις δύο δομές, τα επίσημα t-shirts του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Παράλληλα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν συμβουλές από την πρωταθλήτρια μας, να ανταλλάξουν ευχές και ανανεώσουν το ραντεβού τους, για να βρεθούν κοντά της στο στάδιο και να παρακολουθήσουν προπόνηση της, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα