«Αναγέννηση»: «Όλοι με την Τασούλα, ο Σεβαστής μοναδικός αρνητής»

Gazzetta team
«Αναγέννηση»: «Όλοι με την Τασούλα, ο Σεβαστής μοναδικός αρνητής»

bet365

Με ανακοίνωσή της, η «Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού» και υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές του ΣΕΓΑΣ επιτέθηκε στον Βασίλη Σεβαστή σημειώνοντας ότι ηγείται μια παράταξης «φάντασμα».

Στην αναγέννησή της, η υποψήφια παράταξη της οποίας ηγείται η Τασούλα Κελεσίδου σημείωσε τα εξής: «Ήταν 18 Οκτωβρίου όταν η Τασούλα Κελεσίδου ανακοίνωνε την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος στο ΣΕΓΑΣ και απηύθυνε δημόσιο ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ της οικογένειας του ελληνικού στίβου. Σήμερα, δύο μήνες μετά από αυτό το πρώτο κάλεσμα, η «Κίνηση για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Κλασικού Αθλητισμού» έχει πλέον ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ, η ανταπόκριση αθλητών-προπονητών-σωματείων-γονέων-φιλάθλων είναι συγκλονιστική και είμαστε πολύ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που καταφέραμε να ενώσουμε τον ελληνικό στίβο.

Δυστυχώς ο ένας και μοναδικός άνθρωπος που αρνείται εμμονικά να αποδεχθεί το μοιραίο, που δυσκολεύεται να αντικρύσει την πραγματικότητα, που κάνει επαναλαμβανόμενες απόπειρες να παραβεί το νόμο και που μάταια προσπαθεί να πείσει σωματεία, προπονητές, αθλητές πως αν και ο ίδιος οριστικά αποχωρεί, αυτός και μόνο αυτός δικαιούται να ορίσει την διάδοχη κατάσταση στην ομοσπονδία, δεν είναι άλλος από τον απερχόμενο γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας Βασίλη Σεβαστή.

Ηγούμενος μίας παράταξης “φάντασμα” με μία και μοναδική υποψήφια, τη Σοφία Σακοράφα, επιδίδεται μονίμως στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, διαβάλλοντας και διαστρεβλώνοντας την πραγματική εικόνα, αδιαφορώντας αν σπιλώνει διακεκριμένες προσωπικότητες ακολουθώντας παρωχημένες πρακτικές. Το μόνο που καταφέρνει, είναι να διαψεύδεται, να εκτίθεται και να διασύρεται.

Δύο μήνες μετά το δημόσιο κάλεσμα της Τασούλας για ενότητα, ο Βασίλης Σεβαστής είναι ο μοναδικός αρνητής. Δυστυχώς για τον απερχόμενο γενικό γραμματέα που δύο φορές συγκάλεσε παράνομα γενική συνέλευση και δύο φορές αναγκάστηκε να την ακυρώσει, ο συντριπτικός αριθμός των σωματείων δεν τον ακούει και δεν τον διαβάζει πλέον. Ο κόσμος του στίβου είναι αδιάφορος σε επιστολές άνεϋ ουσιαστικού περιεχομένου και σε προσβλητικές αναφορές σε διακεκριμένα πρόσωπα, αλλά και στην υποψήφια του κόμματος που εκφράζει το 3% των Ελλήνων.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, η μοναδική κίνηση για τον ΣΕΓΑΣ που έχει εμφανιστεί με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συγκεκριμένο πρόγραμμα, με την Τασούλα Κελεσίδου υποψήφια πρόεδρο και μία ομάδα άλλων 11 εκλεκτών υποψηφίων μέχρι στιγμής (θα ακολουθήσουν κι άλλοι πολλοί εξίσου εκλεκτοί) από όλους τους πολιτικούς χώρους και από όλα τα αθλητικά πεδία, κατάφερε να ενώσει τον ελληνικό στίβο και δεν σκοπεύει να ακολουθήσει τον απερχόμενο στον κατήφορο που βρίσκεται.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δημιουργήθηκε ΜΟΝΟ για να ΕΝΩΣΕΙ και να ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ, απευθύνεται σε ΟΛΑ τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΟΛΟΥΣ τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΟΛΟΥΣ τους ΑΘΛΗΤΕΣ και δεν θα αποκλείσει ΚΑΝΕΝΑΝ. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε και αυτό θα αποδεικνύεται καθημερινά.

Όμως δεν θα αφήσουμε το ψέμα να επικρατήσει, πρέπει να λάμψει η αλήθεια και θα λάμψει, γιατί ο ελληνικός στίβος γνωρίζει καλά...

Ο κ.Σεβαστής αλλά και η βουλευτής που προωθεί για πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με το σωματειακό αθλητισμό. Ο μεν Σεβαστής από διευθυντής του υφυπουργού αθλητισμού κ.Ανδρέα Φούρα το 1997, βρέθηκε εν μία νυκτί πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, η δε βουλευτής από την ημέρα της αποχώρησής της από την αθλητική δράση, εδώ και τρείς δεκαετίες, δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα αθλητικά δρώμενα της χώρας...

· σε αντίθεση με τον κ.Σεβαστή και την βουλευτή που προωθεί για πρόεδρο, παλιοί πρωταθλητές και ιδρυτικά μέλη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, που κατέρχονται και ως υποψήφιοι, όπως ο Αλέξης ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, η Φωτεινή ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ο Χάρης ΠΑΠΑΔΙΑΣ, ο Άγγελος ΠΑΥΛΑΚΑΚΗΣ, αλλά και ο Γιάννης ΠΟΔΙΩΤΗΣ, είναι εδώ και χρόνια δημιουργοί και ηγέτες σημαντικών και διακεκριμένων αθλητικών σωματείων αφιερώνοντας καθημερινά ατελείωτες ώρες για τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, τον ΣΕΡΡΕΣ ’93, τον ΔΡΟΜΕΑ, τον ΚΑΛΛΙΣΤΟ και τον ΤΡΙΤΩΝΑ.

· σε αντίθεση με τον κ.Σεβαστή και την βουλευτή που προωθεί για πρόεδρο, παλιοί πρωταθλητές και ιδρυτικά μέλη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, όπως η Τασούλα ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ, η Όλγα ΒΑΣΔΕΚΗ, ο Κώστας ΓΚΑΤΣΙΟΥΔΗΣ, η Πόπη ΟΥΖΟΥΝΗ, βρίσκονται καθημερινά σε στάδια και γυμναστήρια είτε ως γονείς που έχουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό είτε ως πρεσβευτές αθλητικών ακαδημιών για προσέλκυση νέων παιδιών στον κλασικό αθλητισμό.

Ο κ.Σεβαστής σε προηγούμενες επιστολές του αναφέρθηκε υποτιμητικά στους παλιούς πρωταθλητές επικαλούμενος αδιαφορία για προσφορά, απειρία από διοίκηση, εργαλειοποίηση από τρίτους, έως και αδυναμία να διοικήσουν και να προχωρήσουν σε διεκδικήσεις για το άθλημα από τις αρμόδιες αρχές και την τοπική αυτοδιοίκηση...

·σε αντίθεση με τον κ.Σεβαστή και τα μέλη που συνυπήρχαν μαζί του στα διοικητικά συμβούλια των προηγούμενων ετών τα οποία πλην ενός δεν διέθεταν καμία προϋπηρεσία στην τοπική αυτοδιοίκηση, παλιοί πρωταθλητές, προσωπικότητες και ιδρυτικά μέλη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ που θέτουν υποψηφιότητα, όπως ο Γιάννης ΒΟΥΡΟΣ, ο Κώστας ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, ο Στέλιος ΔΗΜΟΤΣΙΟΣ, ο Παντελής ΚΟΛΟΚΑΣ, υπηρετούν εδώ και χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση και μάλιστα με επιτυχία, ως δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες και αντιδήμαρχοι Ν.Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Κατερίνης, Θεσσαλίας, Ιωαννίνων και Ηπείρου...

Για να φτάσουμε και στην ατυχέστατη για άλλη μία φορά αναφορά του απερχόμενου πρός το πρόσωπο της Τασούλας Κελεσίδου, η οποία αναφορά προσβάλει πρωτίστως τον ίδιο, καθώς ΟΛΗ η ΕΛΛΑΔΑ γνωρίζει πολύ καλά το ήθος και τον χαρακτήρα της Κελεσίδου και δεν περιμένει να ακούσει κανέναν Σεβαστή για να την γνωρίσει. Η Τασούλα Κελεσίδου ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει, να μεγαλώσει και όχι να μικρύνει και δεν πρόκειται να κάνει μικροπολιτική για τις εντυπώσεις.

Η Τασούλα Κελεσίδου πάντως ως Ολυμπιονίκης και υποψήφια πρόεδρος για τον ΣΕΓΑΣ, όχι απλά έχει κάθε δικαίωμα να επικοινωνεί και να επιδιώκει την συσπείρωση όλων των δυνάμεων για το κοινό καλό, αλλά είναι και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της να το κάνει και να προσπαθεί να εξασφαλίσει μεγαλύτερη στήριξη και βοήθεια από Δήμους και Περιφέρειες, όταν όλα τα σωματεία γνωρίζουν πολύ καλά πως ανάπτυξη του στίβου χωρίς την τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει.

Ο στίβος μας ενώνει, το έχουμε πεί από την πρώτη στιγμή και θα επιμείνουμε μέχρι τέλους, γιατί δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί με την Τασούλα για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του κλασικού αθλητισμού.

Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα