Το «CGS STAR RUN» κάνει πραγματικότητα τις ευχές των παιδιών! (vid)

Gazzetta team
Το «CGS STAR RUN» κάνει πραγματικότητα τις ευχές των παιδιών! (vid)

bet365

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας «CGS STAR RUN» με στόχο τη συγκέντρωση "αστεριών αντοχής" για το Make-A-Wish.

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία πήρε το CGS (Costeas Geitonas School) με στόχο την ενίσχυση των παιδιών του Make-A-Wish τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Διοργανώνουν μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου έναν υπερμαραθώνιο ατομικό αγώνα 100 χιλιομέτρων, τον «CGS STAR RUN», μ' έναν και μοναδικό δρομέα, τον υπερμαραθωνοδρόμο Ηλία Χατζηχρήστο, ο οποίος φιλοδοξεί να διανύσει 100 χιλιόμετρα σε μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή.

Στόχος του είναι η συγκέντρωση «αστεριών αντοχής» για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Make-A-Wish".

O Ηλίας Χατζηχρήστος, εκπαιδευτικός, γονέας του CGS και δρομέας μεγάλων αποστάσεων, θα φορέσει τα αθλητικά του παπούτσια καλώντας όλους μας να στηρίξουμε τον αγώνα του, προσφέροντας ό,τι μπορούμε στο πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής». Όσο περισσότερα αστέρια συγκεντρωθούν πριν και κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η «δύναμή» του για την ολοκλήρωση ενός τόσο απαιτητικού αγώνα.

Σημείο εκκίνησης θα είναι οι εγκαταστάσεις του CGS στην Παλλήνη, και σημείο τερματισμού, τα γραφεία του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος στη Δάφνη.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού προς τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο Οργανισμός δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Πως θα συνεισφέρουμε

Υποστηρίζουμε το έργο του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος προσφέροντας δωρεές με στόχο την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να προσφέρουμε κάνοντας μια δωρεά από σήμερα μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου, στο https://www.donate.makeawish.gr/ αναγράφοντας στα σχόλια τον κωδικό CGS.

Για το σύνολο του ποσού που θα συγκεντρωθεί από τις προσφορές μας, θα σταλεί στο σχολείο μας ο αντίστοιχος αριθμός Αστεριών Ευχής!

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι συνεργάτες του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα μας ανακοινώσουν τις ευχές των παιδιών που θα αναλάβουν να πραγματοποιήσουν με τη δική μας συμβολή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα