ΠΑΟΚ: Ενίσχυση στο στίβο με την Κοτσαχείλη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ενίσχυση στο στίβο με την Κοτσαχείλη

bet365

Μεταγραφή στο τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να ανακοινώνουν την συμφωνία με την Εύα Κοτσαχείλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα στίβου, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια άλματος επί κοντώ, Εύα Κοτσαχείλη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η Εύα Κοτσαχείλη, αν και ξεκίνησε την ενασχόληση με το στίβο μόλις τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να διακριθεί και να δείξει αμέσως το ταλέντο και τις ικανότητες της.

Έχοντας όλο το μέλλον μπροστά της και μεγάλη διάθεση για σκληρή δουλειά, εντάσσεται στο δυναμικό του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ με πολλές προσδοκίες για τη συνέχεια.

Η Εύα γυμνάζεται υπό την καθοδήγηση του κ. Σάββα Κεφαλίδη, μαζί με τον επίσης πρωταθλητή του ΠΑΟΚ στο άλμα επί κοντώ, Στέφανο Τσολακίδη.

Διακρίσεις:

2016

3η Πανελληνιονίκης Παγκορασίδων

2017

2η Πανελληνιονίκης Νεανίδων

2018

3η Πανελληνιονίκης Νέων Γυναικών

3η Πανελληνιονίκης Κορασίδων 2η Πανελληνιονίκης Νεανίδων

2019

3η Πανελληνιονίκης Σχολικού

2020

1η Βαλκανιονίκης Κλειστού Στίβου

4η Πανελληνιονίκης Νεανίδων

4η Πανελληνιονίκης Νέων Γυναικών

5η Πανελληνιονίκης Γυναικών

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η αθλήτρια, Εύα Κοτσαχείλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος ενός μεγάλου Συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ, θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, το Διοικητικό Συμβούλιου, και την έφορο, κ. Τάνια Κεραμυδά, θα βάλω τα δυνατά μου για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους».

Καλώς ήρθες Εύα!».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED