Ποδοσφαιριστής... του Πανηλειακού ο Εμμανουήλ Καραλής (pics)

Gazzetta team
Ποδοσφαιριστής... του Πανηλειακού ο Εμμανουήλ Καραλής (pics)

bet365

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής υπέγραψε και ξεκίνησε προετοιμασία με την ιστορική ομάδα του Πύργου.

Ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού και με τη...βούλα είναι ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο πρωταθλητής και παγκόσμιος ρέκορντμαν στο επί κοντώ ανήκει στον Απόλλωνα Πύργου ως αθλητής του στίβου αλλά πλέον έχει δελτίο και στον Πανηλειακό.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και "διέρρευσαν" και οι σχετικές φωτογραφίες (credit: Olympia Sports).

Η ιστορική ομάδα του Πύργου κάνει μια νέα αρχή στο τοπικό της Ηλείας με στόχο την άνοδο στην Γ' εθνική και ο πρωταθλητής του στίβου έδωσε μια λάμψη, έστω και μιας ημέρας, στην προετοιμασία της.

Μαζί του και ο πατέρας του και πρωταθλητής δεκάθλου Χάρης Καραλής ο οποίος στα νιάτα του έπαιξε ποδόσφαιρο στον Εθνικό Πύργου.

Πολύ καλή κίνηση από τους ανθρώπους του Πανηλειακού και τον Καραλή που έγινε φαν της ομάδας και σίγουρα όποτε έχει χρόνο θα την παρακολουθεί και θα μαθαίνει τα κατορθώματα της.

Η φανέλα με το Νο26 στην πλάτη θα τον περιμένει...

Photo: Γιάννης Σπιρούνης

Το κατώφλι του Προπονητικού Κέντρου του Πανηλειακού στη Συντριάδα πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής το ... νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Εμμανουήλ Καραλής. Συνοδευόμενος από τον πατέρα του Χάρη, πρώην πρωταθλητή στο Δέκαθλο και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Πύργου, καθώς και από την αδερφή του Αγγελική, ο Πυργιώτης πρωταθλητής στο Άλμα Επί Κοντώ και παγκόσμιος ρέκορντμαν στην κατηγορία U-20 υπέγραψε το ... συμβόλαιό του με τον Πανηλειακό υπό το βλέμμα των προπονητών της ομάδας μας, Ανδρέα Τρυφωνόπουλου και Σάκη Θεοδωρακόπουλου, γνωρίστηκε με τους ... νέους του συμπαίκτες και έλαβε μέρος στην πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα, αποδεικνύοντας μάλιστα ότι η επαφή του με την μπάλα είναι πολύ καλή. Εμμανουήλ, σε ευχαριστούμε για αυτό το όμορφο απόγευμα και για τις χαρούμενες στιγμές που χάρισες σε ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας μας, δίνοντας δύναμη σε όλους μας πριν την έναρξη μιας δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς με μόνο στόχο την επάνοδο του Πανηλειακού στη Γ' Εθνική. Τα καλύτερα και σημαντικά είναι μπροστά σου! Keep Flying... @manolo #PaniliakosFC #News #Training #ThankYou #FlyManoloFly

A post shared by ΑΟ Πανηλειακός / Paniliakos FC (@paniliakosfc.official) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα