ΣΕΓΑΣ: «Θετική αλλά κατώτερη των περιστάσεων η στήριξη των αθλητικών σωματείων»

Gazzetta team
ΣΕΓΑΣ: «Θετική αλλά κατώτερη των περιστάσεων η στήριξη των αθλητικών σωματείων»

bet365

Θετική αλλά κατώτερη των περιστάσεων χαρακτήρισε την στήριξη των αθλητικών σωματείων από την Πολιτεία ο ΣΕΓΑΣ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ έχει ως εξής: «Η ενίσχυση των αθλητικών σωματείων, που ανακοινώθηκε σήμερα, αποτελεί θετικό μέτρο, το οποίο, άλλωστε, ο ΣΕΓΑΣ είχε εισηγηθεί από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας.

Το συνολικό ύψος της επιχορήγησης όμως, που ελπίζουμε ότι θα κατανεμηθεί με αντικειμενικά και δίκαια κριτήρια, είναι ανεπαρκές αφού αφορά ένα αριθμό Σωματείων πολύ πάνω από τις 5.000 που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, τα οποία στερούνται από τον Μάρτιο και για πολλούς ακόμη μήνες, από σημαντικούς πόρους που δεν αναπληρώνονται σε ικανοποιητικό βαθμό.

Η ανακοίνωση των μέτρων για τον Πολιτισμό, πριν μερικές εβδομάδες, είχε δημιουργήσει προσδοκίες για ανάλογη - και πάντως μεγαλύτερη απ’ αυτήν που ανακοινώθηκε – ενίσχυση και για τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Περιμένουμε να ανακοινωθούν τα κριτήρια με κάθε λεπτομέρεια και στη συνέχεια να δοθούν στη δημοσιότητα οι Πίνακες κατανομής των ποσών ανά Σωματείο και καλούμε την κυβέρνηση να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επιπρόσθετη στήριξη τόσο των αθλητικών σωματείων, όσο και των Ομοσπονδιών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα