Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η WA στηρίζει οικονομικά τα όνειρα της! (pic)

Gazzetta team
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η WA στηρίζει οικονομικά τα όνειρα της! (pic)

bet365

Στο πρόγραμμα στήριξης της WA για αθλητές που επλήγησαν από την επέλαση του covid-19 εντάχθηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Στο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης της WA εντάχθηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η έμπειρη πρωταθλήτρια των 20χλμ βάδην από την Καρδίτσα που έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είχε μιλήσει στο gazzetta.gr για τα όνειρα της είχε κάνει αίτηση για να ενταχθεί στο πρόγραμμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας και η απάντηση ήταν θετική.

Αιτήσεις είχαν στείλει πολλοί αθλητές από την χώρα μας αλλά έως σήμερα μόνο η Αντιγόνη έχει πάρει θετική απάντηση.

Η WA εκπόνησε αυτό το πρόγραμμα για να βοηθήσει αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο και ειδικά σ' αυτή την περίοδο της πανδημίας του covid-19 είναι όλο και περισσότερο κοντά τους.

Το ποσό που θα δοθεί σε κάθε αθλητή είναι φιξ και θα εισπραχτεί άμεσα. «Είχα όλες τις προύποθέσεις για να πάρω την επιχορήγηση. Είχε κάνει την αίτηση και αλήθεια δεν περίμενα να έρθει θετική απάντηση. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα», δηλώνει στο gazzetta.gr η Αντιγόνη.

Στο προφίλ της στο Facebook θα γράψει: «Όταν βρίσκεις στήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις, όταν έρχεται η Παγκόσμια Ομοσπονδία και δικαιώνει τους κόπους σου, όταν σου στέλνουν γράμμα να σε ενημερώνουν πως έχεις τις προϋποθέσεις να ενταχθείς στο διεθνές σχήμα οικονομικής στήριξης αθλητών, νιώθεις μία έντονη αγαλλίαση και μόνο ευγνώμων μπορείς να είσαι στους ανθρώπους που πήραν την πρωτοβουλία, που σε σκέφτηκαν κι εσένα τον καλό αθλητή χωρίς την παγκόσμια διάκριση... Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που είναι ουσιαστικά δίπλα σε εσένα και όλους τους αθλητές σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

 

Τελευταία Νέα