Δίπλα στους αθλητές η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ

Gazzetta team
Δίπλα στους αθλητές η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ

bet365

Στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ βρέθηκαν σήμερα ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής, προκειμένου να συναντηθούν με τα μέλη των εθνικών ομάδων, καθώς και τους προπονητές τους.

Η ανταπόκριση αθλητών και αθλητριών ήταν μεγάλη, αφού σύσσωμα τα μέλη των εθνικών ομάδων έδωσαν το παρών στην Ολυμπιακή εγκατάσταση και άκουσαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση από τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας. Ενημέρωση που είχε να κάνει κυρίως με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας, το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, αλλά και τη στήριξη που θα συνεχίσει να δίνει αδιάλειπτα η ομοσπονδία παρά τις δυσκολίες, που έχουν διαμορφωθεί.

Οι δύο άνδρες τόνισαν πως στόχους του ΣΕΓΑΣ είναι να μην θιγεί το πλαίσιο υποστήριξης αθλητών και προπονητών, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχουν προκύψει. Παράλληλα τους ενημέρωσαν πως θα διατηρηθεί και για την επόμενη χρονιά ο σχεδιασμός της τρέχουσας περιόδου, ενώ θα ενταχθούν σε αυτόν όσοι το δικαιούνται με βάση τις εμφανίσεις τους το 2020. Ενίσχυση θα υπάρχει και στους προπονητές, αφού θα αυξηθεί το κονδύλι που αφορά στο σύστημα πριμοδότησης. Τέλος οι αθλητές και αθλήτριες ενημερώθηκαν πως στις προθέσεις της ομοσπονδίας είναι να συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο ένας αθλητής ή αθλήτρια, που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές για την Επιτροπή Αθλητών.

 

Τελευταία Νέα