Με τη Στεφανίδη ο δεύτερος αγώνας Ultimate Garden Clash (pic)

Gazzetta team
Με τη Στεφανίδη ο δεύτερος αγώνας Ultimate Garden Clash (pic)

bet365

Την Κυριακή (16/5) ο ... αγώνας του επί κοντώ με Στεφανίδη, Ναζότ και Νιούμαν.

Η World Athletics θα συνεχίσει τη σειρά αγώνων Ultimate Garden Clash το Σάββατο (16/5, 20.00) με τις Κατερίνα Στεφανίδη, Κέιτ Ναζότ και Αλίσαν Νιούμαν, που θα βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ωστόσο θα διεκδικήσουν τη νίκη σε έναν ιδιότυπο αγώνα.

Σε συνέχεια του αγώνα ανάμεσα στους Λαβιλενί, Κέντρικς και Ντουπλάντις, όπου συμμετείχαν σε αγώνα στις αυλές των σπιτιών του, η WA θα καλύψει μέσω YouTube, την αναμέτρηση ανάμεσα στις τρεις αθλήτριες από Ελλάδα, ΗΠΑ και Καναδά, που στο σύνολο τους θα κάνουν χρήση σταδίων με την Κατερίνα Στεφανίδη να να επιλέγει το στάδιο του συλλόγου της, στη Φιλοθέη.

Στόχος των τριών αθλητριών θα είναι να κάνουν σε διάστημα μισής ώρας, όσο το δυνατόν περισσότερα άλματα πάνω από τα 4,00 μέτρα.

Πεποίθηση πάντως των αθλητριών είναι πως θα ξεπεράσουν τα 98 επιτυχημένα άλματα των Ανδρών πάνω από τα 5,00 μέτρα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED