Diamond League: Αναβλήθηκε και το μίτινγκ της Λοζάνης

Gazzetta team
Diamond League: Αναβλήθηκε και το μίτινγκ της Λοζάνης

bet365

Τελειωμό δεν έχουν οι αναβολές στη σειρά αγώνων Diamond League. Αναβολή και για τη Λοζάνη που είχε προγραμματιστεί για τις 20/8.

Άλλο ένα μίτινγκ της σειράς Diamond League δεν θα διεξαχθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία του.

Πρόκειται για τον αγώνα της Λοζάνης που στο καλεντάρι ήταν να διεξαχθεί στις 20 Αυγούστου αλλά ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια.

Οι διοργανωτές ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τους: «Ζήσαμε δύσκολες περιόδους στο παρελθόν. Ωστόσο, η παγκόσμια κρίση υγείας που σχετίζεται με την Covid 19 έχει εντελώς διαφορετικό μέγεθος. Η πανδημία επηρεάζει όλους και επηρεάζεται ολόκληρος ο κόσμος. Είναι δική μας ευθύνη να λάβουμε αυτήν την απόφαση».

Έως σήμερα έχουν αναβληθεί 10 αγώνες της σειράς. Ακόμη δεν έχουν αναβληθεί οι αγώνες στο Λονδίνο (4/7), στο Μονακό (10/7). στο Γκέιτσχεντ (16/8), στις Βρυξέλλες (4/9), στη Ζυρίχη (τελικός, 11/9) αλλά και ο αγώνας επίδειξης στο Όσλο (11/6).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα