Σεμπάστιαν Κόου: «Η απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα έρθει τις επόμενες ημέρες»

Gazzetta team
Σεμπάστιαν Κόου: «Η απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα έρθει τις επόμενες ημέρες»

bet365

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου Στεμπάστιαν Κόου ζήτησε πάλι αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου και παλιός πρωταθλητής Σεμπάστιαν Κόου τόνισε για άλλη μια φορά ότι είναι αντίθετος με την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων το καλοκαίρι, εξήγησε τους λόγους, ενώ σημείωσε ότι η απόφαση θα παρθεί γρήγορα.

«Η απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πιθανή να έρθει τις επόμενες ημέρες, το πολύ εβδομάδες. Όπως είπα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν πιστεύω ότι πρέπει να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί με οποιονδήποτε κόστος και σίγουρα όχι ρισκάροντας την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης υπάρχει και το θέμα του fair play καθώς οι αθλητές πασχίζουν να βρουν υποφερτές συνθήκες για να προπονηθούν.

Αν χάσουμε το fair play τότε χάνουμε και την αξιοπιστία των Ολυμπιακών Αγώνων. Κανείς δεν το θέλει αυτό, ούτε οι αθλητές ούτε και οι θεατές», είπε ο Κόου που κάθε ημέρα είναι και περισσότερο προβληματισμένος μετά από την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού (covid-19).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα