Στη μάχη του Πανελληνίου Ζήκος-Μουζενίδης!

Gazzetta team
Στη μάχη του Πανελληνίου Ζήκος-Μουζενίδης!

bet365

Ο Κώστας Ζήκος και ο Οδυσσέας Μουζενίδης που ανήκουν στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin στοχεύουν σε πρωτιές στο ΣΕΦ.

Δυο από τα σημαντικά ονόματα που θα δούμε αυτό το διήμερο στο ΣΕΦ και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου είναι ο Κώστας Ζήκος και ο Οδυσσέας Μουζενίδης.

Οι δυο αθλητές ανήκουν στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», το οποίο υποστηρίζει νεαρούς αθλητές στον δύσκολο και επίπονο δρόμο της πρόκρισης στoυς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο 2020.

Ο Ζήκος προέρχεται από μια πολύ καλή κούρσα που του έδωσε και το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Τουρκίας και είναι έτοιμος για το χρυσό και στο ΣΕΦ. Ο Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων) δεν είναι μονάχα ο νικητής στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις είναι κατά κοινή ομολογία ο κορυφαίος Έλληνας σπρίντερ των τελευταίων ετών. Με 6.62 από το περσινό πρωτάθλημα και 6.66 φετινό ρεκόρ φαντάζει ως το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο αγώνισμα.

Στη σφαιροβολία θα δούμε τον Οδυσσέα Μουζενίδη ο οποίος θα διεκδικήσει το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο όπου και είναι φαβορί. Ο Μουζενίδης με 19,03 μ. έχει την κορυφαία επίδοση ανάμεσα σε αυτούς που μετέχουν, ωστόσο με ενδιαφέρον αναμένεται ακόμη η παρουσία τω Κυριάκου Ζώτου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) και του Τάσου Λατιφλάρι (ΑΣ Κένταυρος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα