Χρυσό μετάλλιο η Καρύδη στην Κωνσταντινούπολη (vid)

Gazzetta team
Χρυσό μετάλλιο η Καρύδη στην Κωνσταντινούπολη (vid)

bet365

Εννέα μετάλλια για την Ελλάδα στην πρεμιέρα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20.

Εξαιρεική ήταν η παρουσία της εθνικής ομάδας της Ελλάδος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20 της Κωνσταντινούπολης στο οποίο και κέρδισε 9 μετάλλι!

Η Σπυριδούλα Καρύδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν με 13,51 μ. και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στον κλειστό, στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν στο αγώνισμα.

Στο επί κοντώ η Εύα Κοτσαχείλη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με 3,90 μ., ένα μόλις εκατοστό από το ατομικό της ρεκόρ και η Αναστασία Ρέτσα ακολούθησε στην με την ίδια επίδοση. Οι δύο αθλήτριες στη συνέχεια δοκίμασαν στα 4,00 μ., δίχως όμως επιτυχία.

Τον εαυτό του ξεπέρασε και ο Κώστας Γεννίκης, που ήταν τρίτος στη σφαιροβολία με 18,00 μέτρα. Ο νεαρός αθλητής βελτίωσε το 17,55 μ. της περασμένης εβδομάδας στο ΣΕΦ και έδειξε πως το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 (18,30 μ.).

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ελλη Δεληγιάννη στα 800 μ. με 2.09.60, επίδοση πολύ κοντά στο 2.09.43, που είναι το ρεκόρ της από φέτος.

Ο Θοδωρής Βροντινός έκανε πολύ καλή εμφάνιση, αφού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 60 μ. με 6.86, έχοντας νωρίτερα στον προκριματικό τερματίσει πρώτος στη σειρά του σε 6.84, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερ, αν δεν είχε βιαστεί να ρίξει το κορμί του στον τερματισμό.

Ατομικό ρεκόρ πέτυχε η Σάντυ Παπακώστα στο ύψος, αφού ξεπέρασε το 1,76 μ. και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο.

Η 18χρονη ειχε 1,73 μ. στον κλειστό στίβο από την ημερίδα της περασμένης εβδομάδας στον Άγιο Κοσμά.

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα, μπορεί αυτή τη φορά να μην ξεπέρασε τα 6,00 μ., ωστόσο το 5,99 μ. στο μήκος ήταν αρκετό για να της δώσει την δεύτερη θέση στο αγώνισμα κι έτσι να φύγει από τη διοργάνωση με δύο αφού ήταν δεύτερη με βολή στα 15,00 μ., που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και στη σφαίρα.

Ο Γιάννης Καμαρινός τερμάτισε 4ος στα 60 μ. εμπ. με 8.13 και λίγο πιο πίσω του, στην έκτη θέση βρέθηκε ο Ηλίας Τοτολίδης με 8.17. Στο επί κοντώ ο Σωτήρης Χυτάς ξεπέρασε τα 4,80 μ. έμεινε στην τέταρτη θέση.

Στο τριπλούν η Μαρία Καβαλιέρου "προσγειώθηκε" στα 12,31 μ., ενώ στα 60 μ.η Μαρκέλα Παπανδρέου τερμάτισε σε 7.80 και δεν προκρίθηκε στον τελικό. Άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Γρανιτσιώτης, που δεν κατάφερε να αγωνιστεί, καθώς κλείστηκε για μία ώρα στο ασανσέρ και δεν πρόλαβε να φτάσει έγκαιρα στο στάδιο.

 

Τελευταία Νέα