Καραλής: Πρεμιέρα το Σάββατο στο Μπορντό

Καραλής: Πρεμιέρα το Σάββατο στο Μπορντό

Καραλής: Πρεμιέρα το Σάββατο στο Μπορντό

Ο Καραλής κυνηγά το όριο για το Νανζίνγκ.

Από το Μπορντό της Γαλλίας αρχίζει το Σάββατο (18/1) τους αγώνες του στο 2020 ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο νεαρός άλτης του επί κοντώ θα δώσει το παρών στο μίτινγκ της σειράς Elite Perche, στο οποίο θα συμμετάσχουν κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος.

Ο αθλητής του Ανδρέα Τσώνη προετοιμάζεται με στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας, εκεί όπου ευελπιστεί να επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη του 2018 στο Μπέρμιγχαμ, όπου ήταν πέμπτος. Ο Καραλής στον πρώτο του αγώνα θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ενόψει των διοργανώσεων που ακολουθούν και με στόχο να κυνηγήσει το όριο για το Νανζίνγκ, το οποίο είναι 5,80 μ., όσο και το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό στίβο. Ο Καραλής το 2019 ήταν τέταρτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στη Γλασκώβη, ενώ το καλοκαίρι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκέβλε.

Στο ίδιο μίτινγκ θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι Ρενό Λαβιλενί, Βαλερί Λαβιλενί, αλλά και οι Κλαούντιο Στέτσι και Άλιου Σεν, που πριν από λίγες ημέρες ξεπέρασαν τα 5,72 μ. στην Ορλεάνη.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet