ΣΕΓΑΣ:Κορυφαίοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες στηρίζουν την διοίκηση

Gazzetta team
ΣΕΓΑΣ:Κορυφαίοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες στηρίζουν την διοίκηση

bet365

Οι Τεντόγλου, Παπαχρήστου, Κυριακοπούλου, Μπελιμπασάκη, Φιλιππίδης στηριζουν την σημερινή διοίκηση.

Με γραπτή τους δήλωση, που έχει αναρτηθεί στο σάιτ της ομοσπονδίας, κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του στίβου στηρίζουν την σημερινή διοίκηση Παναγόπουλου-Σεβαστή στην κόντρα με την πολιτεία λόγω της ψήφισης του νέου αθλητικού νόμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

«Οι υπογράφοντες Ολυμπιονίκες, παλιοί και νέοι πρωταθλητές, δηλώνουμε ότι διαφωνούμε με τις γενικεύσεις δηλώσεων συναθλητών μας από άλλα αθλήματα για κακές συμπεριφορές και αδικίες παραγόντων των ομοσπονδιών.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν παρατηρηθεί στη δική μας ομοσπονδία τουλάχιστον τα τελευταία 22 χρόνια που ηγούνται σε αυτήν οι κ.κ. Σεβαστής και Παναγόπουλος.

Το αντίθετο μάλιστα, η ομοσπονδία μας ήταν και είναι δίπλα μας και μας στηρίζει, όταν δε οι δηλώσεις αυτές χρησιμοποιούνται για να απομακρυνθούν από τον αθλητισμό άτομα που έχουν προσφέρει, είμαστε διπλά αντίθετοι.

1. Βούλα Παπαχρήστου
2. Νικόλ Κυριακοπούλου
3. Μαρία Μπελιμπασάκη
4. Έλσα Πεσιρίδου
5. Μίλτος Τεντόγλου
6. Κώστας Φιλιππίδης
7. Κώστας Δουβαλίδης
8. Μιχάλης Αναστασάκης
9. Χρήστος Φραντζεσκάκης
10. Σοφία Υφαντίδου
11. Βούλα Τσιαμήτα
12. Λούης Τσάτουμας
13. Σπύρος Βασδέκης
14. Άγγελος Παυλακάκης
15. Κατερίνα Κόφα
16. Σταμάτης Λένης
17. Δημήτρης Διαμαντάρας
18. Ρούλα Στρατάκη

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED