Αντισυνταγματικός σύμφωνα με τον Αλιβιζάτο ο νόμος Αυγενάκη (pics)

Gazzetta team
Αντισυνταγματικός σύμφωνα με τον Αλιβιζάτο ο νόμος Αυγενάκη (pics)

bet365

O ΣΕΓΑΣ ζήτησε την γνωμοδότηση του συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου για το νομοσχέδιο Αυγενάκη.

Αντισυνταγματικός είναι ο προς ψήφιση νόμος (την Παρασκευή θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή) του Λευτέρη Αυγενάκη για τον αθλητισμό όπως γνωμοδότησε ο κορυφαίος συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος.

Ο ΣΕΓΑΣ ζήτησε την γνωμοδότηση του και εκείνος ανέπτυξε τις θέσεις του υποστηρίζοντας ότι οι προβλέψεις του Νόμου Αυγενάκη για την αναδρομικότητα των θητειών και τα όρια ηλικίας για την εκλογιμότητα των προέδρων των αθλητικών ομοσπονδιών είναι αντισυνταγματικές, παραβιάζουν το αυτοδιοίκητο των αθλητικών φορέων και τα ατομικά δικαιώματα των στελεχών του αθλητισμού.

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Αλιβιζάτου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED