«Αδειάζει» τον Σεβαστή για την Ασλανίδειο εποχή ο Παναγόπουλος

Gazzetta team
«Αδειάζει» τον Σεβαστή για την Ασλανίδειο εποχή ο Παναγόπουλος

bet365

Με προσωπική του δήλωση ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος διαχωρίζει την θέση του από τον Βασίλη Σεβαστή.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος "αδειάζει" τον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή ο οποίος στην επιστολή του προς τα σωματεία για το αθλητικό νομοσχέδιο γράφει μεταξύ άλλων για τον Λευτέρη Αυγενάκη ότι «ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στον αθλητισμό μας θύμισε άθελα του (?) την Ασλανίδειο εποχή και το δόγμα "Εγώ είμαι το Κράτος».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παναγόπουλου: «Οι αποψεις του ΣΕΓΑΣ εκφράζονται απο τις ανακοινώσεις του Διοικητικού του Συμβουλίου. Άρθρα μελών του ΔΣ εκφράζουν αποκλειστικά προσωπικες τους αποψεις.

Ως προεδρος του ΣΕΓΑΣ διαφωνώ απολυτως με τον οποιο παραλληλισμό μέλους δημοκρατικα εκλεγμένης κυβερνησης με διορισμένο υπουργό της χούντας.

Η αντιθεση με συγκεκριμενες προτασεις του υφυπουργου αθλητισμού Λευτερη Αυγενακη δεν δικαιολογεί προσωπικες επιθέσεις και πολυ περισσοτερο χαρακτηρισμους και παραλληλισμους που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα