Ραντεβού για το μεγαλύτερο αθλητικό νυχτερινό πάρτι (vid)

Ραντεβού για το μεγαλύτερο αθλητικό νυχτερινό πάρτι (vid)

bet365

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (15/10) η επίσημη παρουσίαση του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου με την συμμετοχή 21.000 δρομέων!

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται εντατικά για να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει για όγδοη συνεχή χρονιά τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο, που υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και φέτος, με 21.000 σχεδόν δρομείς να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο αθλητικό νυχτερινό πάρτι της χώρας!

Μετά τον 14ο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», η bwin στηρίζει και τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ως μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, στην οποία ετοιμάζεται να δώσει το παρών με την «bwin running team»! Το βράδυ του Σαββάτου η coach Κατερίνα Δαλάκα και δύο μέλη από το χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», που υποστηρίζει 12 αθλητές, οι οποίοι διεκδικούν την πρόκριση για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, την ξιφομάχο Θεοδώρα Γκουντούρα και τον σφαιροβόλο Οδυσσέα Μουζενίδη, θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχουν στο μεγάλο δρομικό γεγονός της πόλης.

Η παρουσίαση

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Dole, με την Οργανωτική Επιτροπή να παρουσιάζει το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) στην Αίθουσα Τεχνών «Αιμίλιος Ροϊδης» της ΔΕΘ, το αγωνιστικό πρόγραμμα και τις παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης.

«Σαν σύλλογος δίνουμε έμφαση στην εξωστρέφεια με σκοπό να προσελκύσουμε επισκέπτες στην πόλη. Έτσι, φέτος, προέκυψε η συνεργασία με την Ινδία, τιμώμενη χώρα στη 78η ΔΕΘ και παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο θα υπάρχουν στη Χαλκιδική και τα καλλιστεία ινδικής ομορφιάς», τόνισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος ΜΕΑΣ Τρίτων, κ. Χριστίνα Καραμίχου.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Βούλα Πατουλίδου, απουσίαζε από την επίσημη παρουσίαση, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της, ωστόσο στο μήνυμα της υποστήριξε ότι «το Σάββατο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανταμώσουμε στους δρόμους της πόλης και στο μεγαλύτερο πάρτι».

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Πέτρος Λεκάκης χαρακτήρισε ως «μια από τις ομορφότερες διαδρομές στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη, με δυνατές εικόνες που κάνουν τα λόγια να μοιάζουν περιττά», ενώ όπως πρόσθεσε «ο δήμος στηρίζει και ενισχύει τέτοιου είδους εκδηλώσεις, καθώς στόχος του δημάρχου κ. Ζέρβα είναι να φέρουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην πόλη».

Ο Άγγελος Χαριστέας με την ιδιότητα του εντεταλμένου συμβούλου διεθνών σχέσεων εκπροσώπησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην εκδήλωση και όπως είπε φέτος θα τρέξει για δεύτερη φορά στον ημιμαραθώνιο μαζί με την κόρη του. «Σαν πρώην αθλητής γνωρίζω καλά πως δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από το να περνάμε το μήνυμα της άθλησης με κάθε τρόπο. Η Θεσσαλονίκη, ειδικά το βράδυ, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και τέτοια γεγονότα προβάλουν την πόλη και τη χώρα μας», υποστήριξε ο πρώην διεθνής άσος και πρωταθλητής Ευρώπης.

«Ο αθλητισμός πρέπει να μπει στην καθημερινότητα των πολιτών μας κι ο ημιμαραθώνιος είναι ένα μεγάλο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός για την πόλη της Θεσσαλονίκης», εξήγησε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας. «Είμαστε κοντά στη διοργάνωση με όλο το τιμ της ομοσπονδίας, στηρίζουμε και θέλουμε να πετύχει ο αγώνας», υποστήριξε ο κ. Αναστάσιος Τομπούλης, εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ, ενώ η πρωταθλήτρια Ζωή Μπέτα, η οποία θα συμμετέχει για τέταρτη χρονιά στον αγώνα, εξήγησε γιατί ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης «είναι κάτι περισσότερο από ένα αθλητικό πάρτι», καθώς όπως είπε «ο αθλητισμός πρέπει να γίνει κομμάτι της ζωής μας».

Τέλος, ο Έλληνας πρωταθλητής Ιάσων Ιωαννίδης, στάθηκε τη σημασία του νυχτερινού ημιμαραθωνίου, στον οποίο φέτος θα πάρει μέρος και ο ίδιος, και όπως τόνισε «ο συγκεκριμένος αγώνας εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο και μπορεί να φτάσει τους μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες με την συμμετοχή σπουδαίων αθλητών».

 

Τελευταία Νέα