Η Στεφανίδη υποψήφια για την επιτροπή αθλητών IAAF

Gazzetta team
Η Στεφανίδη υποψήφια για την επιτροπή αθλητών IAAF

bet365

Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη, είναι ανάμεσα στους 15 υποψηφίους για τις έξι διαθέσιμες θέσεις

Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη, είναι ανάμεσα στους 15 υποψηφίους για τις έξι διαθέσιμες θέσεις στην επιτροπή αθλητών της IAAF.

Όλοι οι αθλητές που είναι διαπιστευμένοι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αθλητισμού της IAAF στη Ντόχα, θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου.

Η επιτροπή αθλητών, αποτελεί τον σύνδεσμο μεταξύ αθλητών και IAAF, εξασφαλίζοντας ότι θα συμμετέχουν στην διαδικασία λήψης αποφάσεων. Το 2003 ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε διαδικασία ψηφοφορίας.

Η σημασία των αθλητών στη λήψη αποφάσεων στο πλαίσιο της IAAF αναγνωρίστηκε και ενσωματώθηκε στις δομές με τις μεταρρυθμίσεις που εγκρίθηκαν τον Δεκέμβριο του 2016.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα