Diamond League: Στο Λονδίνο Στεφανίδη - Κυριακοπούλου

Gazzetta team
Diamond League: Στο Λονδίνο Στεφανίδη - Κυριακοπούλου

bet365

Στο Diamond League του Λονδίνου στις 20 και 21 Ιουλίου θ' αγωνιστούν οι Στεφανίδη-Κυριακοπούλου. Στο Λονδίνο και ο Τεντόγλου.

Στον 10ο αγώνα της σειράς Diamond League ο οποίος θα διεξαχθεί στις 20-21 Ιουλίου στο Λονδίνο θα συμμετάσχουν η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Τόσο η Στεφανίδη, όσο και η Κυριακοπούλου έχουν ξεπεράσει φέτος τα 4,72 μ. στο Diamond League που έγινε την αρχή της σεζόν στη Σανγκάη. Στο Λονδίνο θα είναι παρούσες οι Ανζέλικα Σιντόβα (4,77 μ.), Αντζέλικα Μπένγκτστον (4,76 μ.), Αλίσα Νιούμαν (4,76 μ.), αλλά και η Γιάρισλει Σίλβα, που πριν δύο μέρες στο Σοτεβίλ έκανε 4,70 μέτρα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Κ23 και κορυφαίος άλτης του μήκους στην Ευρώπη με 8,32 μ., Μίλτος Τεντόγλου θ' αγωνιστεί και εκείνος στο Λονδίνο. Το μήκος μπορεί να μην είναι ενταγμένο στη σειρά των διαμαντιών της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ωστόσο ο αγώνας θα είναι υψηλού επιπέδου. Εκτός από τον Έλληνα στο ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου θα είναι ακόμη ο Γιαν Ετσεβαρία με φετινό 8,34 μ., ο Λούβο Μανιόνγκα (8,35 μ.) και ο Νοτιοαφρικανός Ζαρκ Βίσερ με 8,41 μέτρα.

Στο Βέλγιο και στο μίτινγκ του Χέζντεν Χόλντεν (20/7) η Τατιάνα Γκούσιν θα επιδιώξει κάτι καλύτερο από την εμφάνιση της Τετάρτης στη Λιέγη, όπου έμεινε στο 1,81 μέτρα. Στον ίδιο αγώνα και στα 5.000 μ. θα πάρει ο Μάρκος Γκούλιας, που θέλει να βρει τις συνθήκες και το συναγωνισμό που θα του επιστρέψουν να κυνηγήσει χρόνο κάτω από ta 14.00 γιατί όχι και το 13.48.23, που είναι το ατομικό του ρεκόρ από την ίδια διοργάνωση το 2018.

Εκτός συνόρων συνεχίζει και η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που το Σάββατο θα συμμετάσχει στο μίτινγκ που θα γίνει στο Νόβε Μέστο της Τσεχίας. Η Πεσιρίδου την Τετάρτη έτρεξε στην πόλη Τάμπορ όπου έτρεξε σε 13.17 με τον άνεμο ευνοϊκό λίγο πάνω από τα 2,00 μ./δ.

 

Τελευταία Νέα