Συνεχίζουν στο εξωτερικό Παπαχρήστου, Φιλιππίδης, Γκούσιν και Πεσιρίδου

Gazzetta team
Συνεχίζουν στο εξωτερικό Παπαχρήστου, Φιλιππίδης, Γκούσιν και Πεσιρίδου

bet365

Μετά τα Diamond League σε Λωζάνη και Μονακό και τις καλές εμφανίσεις με τις οποίες τα συνόδευσε, η Βούλα Παπαχρήστου συνεχίζει τους αγώνες της στην Ιταλία.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν θα αγωνιστεί την Τρίτη (16/7) στην Πάντοβα σε έναν μίτινγκ με καλές συμμετοχές και προϋποθέσεις για υψηλές επιδόσεις. Η Παπαχρήσου είναι σε καλή κατάσταση, αφού έχει ήδη κάνει 14,51 μ. κι έδειξε έτοιμη να πάει ακόμη μακρύτερα. Στην Πάντοβα θα αγωνιστεί και η κορυφαία φέτος στο αγώνισμα, Γιουλίγια Ρόχας.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της σεζόν θέλει να δώσει και ο Κώστας Φιλιππίδης, που προέρχεται από το 5,72 μ. στην πόλη Ρόταχ Έγκερν σε έναν αγώνα που έγινε με βροχή. Ο πρωταθλητής μας θα αγωνιστεί την Τετάρτη (17/7) στο μτινγκ επί κοντώ στο Γιόγκριμ με στόχο να ανέβει ακόμη υψηλότερα.

Την ίδια ημέρα η Τατιάνα Γκούσιν θα είναι παρούσα στο μίτινγκ της Λιέγης με στόχο να ξεπεράσει το φετινό της 1,88 μέτρα, ενώ η συναθλήτρια της Ελισάβετ Πεσιρίδου θα συμμετάσχει σε μίτινγκ της πόλης Ταμπόρ της Τσεχίας. Η Πεσιρίδου έχει τρέξει φέτος τα 100 μ. εμπ. σε 13.26 στα Χανιά στις 9 Ιουνίου, στην πρώτη της συμμετοχή στη χρονιά μετά τα προβλήματα τραυματισμού.

 

Τελευταία Νέα