Παπαχρήστου: «Κούτσαινα δέκα μέρες»

Gazzetta team
Παπαχρήστου: «Κούτσαινα δέκα μέρες»

bet365

Η Βούλα Παπαχρήστου συγκινήθηκε στις πρώτες της δηλώσεις μετά το ασημένιο μετάλλιο. «Αυτή είναι η ζωή μου», είπε ενώ πριν φύγει είπε στην δημόσια τηλεόραση πως «το φινάλε στο τριπλούν ήταν χιτσκοκικό»,

Από το πρώτο της κιόλας άλμα στα 14.50μ. η Βούλα Παπαχρήστου «κλείδωσε» μια θέση στα μετάλλια αλλά στο τέλος είδε την Ανα Πελετέιρο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια να μένει στη δεύτερη θέση.

Ομως στις δηλώσεις της μετά το τέλος του τριπλούν εμφανίστηκε ιδιαίτερη συγκινημένη μιας και όπως τόνισε είχε υποστεί θλάση, κούτσαινε για δέκα μέρες και εμφανίστηκε κατευθείαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Οπως χαρακτηριστικά τόνισε πήρε το μεγάλο ρίσκο αλλά κατέληξε λέγοντας πως «αυτή ειναι η ζωή μου και να μην τα παρατάτε ποτέ».

Ωστόσο η τελευταία της ατάκα ήταν προς το δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης Δημήτρη Χατζηγεωργίου μιας και είπε «το φινάλε στο τριπλούν ήταν χιτσκοκικό»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα