Απίστευτες προσφορές για τις ομάδες στο No Finish Line

Gazzetta team
Απίστευτες προσφορές για τις ομάδες στο No Finish Line

bet365

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το No Finish Line Athens , o μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου κι ένας μοναδικός υπερμαραθώνιος 90 ωρών θα διεξαχθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από τις 25 έως τις 29 Απριλίου και τα έσοδα του θα πάνε και πάλι στην 'Ενωση «Μαζί για το Παιδί»!

Παράλληλα με τις ατομικές εγγραφές, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης nflathens.com συνεχίζεται και η εγγραφή των ομάδων υποστήριξης που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, με πραγματικά απίστευτες προσφορές για τους δρομείς, όπως τεχνικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα, εκπτωτικό κουπόνι Saucony.

Πρόκειται για ειδική κατηγορία που έχει κοινωνικό αλλά και αγωνιστικό χαρακτήρα και μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες, οργανισμοί, σύλλογοι και σχολεία, δημιουργώντας ομάδα ή ομάδες για μία ή περισσότερες κατηγορίες του αγώνα.

Για δημιουργία ομάδας υποστήριξης με επωνυμία και λογοτύπηση στον αριθμό (bib number), απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα. Η κάθε εταιρεία, οργανισμός, σύλλογος μπορεί να δημιουργήσει απεριόριστο αριθμό ομάδων αν το επιθυμεί, ενώ στο τέλος του αγώνα θα υπάρξουν και βραβεύσεις στις ομάδες με τη μεγαλύτερη προσφορά. Το κάθε σχολείο μπορεί να δημιουργήσει μία ομάδα δημοτικού και μία ομάδα γυμνασίου-λυκείου, με απαραίτητη προϋπόθεση για να ενταχθεί και στο αγωνιστικό πρόγραμμα, η κάθε ομάδα να απαρτίζεται από τουλάχιστον 60 άτομα.

Εγγραφές των ομάδων υποστήριξης γίνονται δεκτές έως τις 14 Απριλίου 2018, με αποστολή αιτήματος από προκαθορισμένο εκπρόσωπο κάθε ομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] υπόψη Μαίρης Τσιγκοπούλου (τηλ. 694 518 6470), υπεύθυνης δημιουργίας και οργάνωσης των ομάδων υποστήριξης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ

• Α’ Κατηγορία – από 15 έως 29 άτομα

• Β’ Κατηγορία – από 30 έως 59 άτομα

• Γ’ Κατηγορία – από 60 έως 119 άτομα

• Δ’ Κατηγορία – από 120 άτομα και πάνω

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

• Α’ Κατηγορία – από 60 έως 119 άτομα

• Β’ Κατηγορία – από 120 άτομα και πάνω

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

• 15 ευρώ το άτομο για ομάδες εταιρειών με προβολή του λογότυπου τους στον αριθμό bib και στις social πλατφόρμες της διοργάνωσης: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα, εκπτωτικό κουπόνι Saucony.

• 10 ευρώ το άτομο για ομάδες χορηγών και υποστηρικτών με προβολή του λογότυπου τους στον αριθμό bib και στις social πλατφόρμες της διοργάνωσης: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα, εκπτωτικό κουπόνι Saucony.

• 5 ευρώ το άτομο για ομάδες αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων για εγγραφές έως 12 Φεβρουαρίου και 7 ευρώ για εγγραφές από 13 Φεβρουαρίου έως 13 Απριλίου: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα.

• 5 ευρώ το άτομο για ομάδες δημοτικών και γυμνασίων-λυκείων (7 έως 18 ετών) για εγγραφές έως 12 Φεβρουαρίου και 7 ευρώ για εγγραφές από 13 Φεβρουαρίου έως 13 Απριλίου: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα.

Το 2ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 20:00 και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 14:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από μικρούς ενός έτους έως μεγάλους 101 ετών! Οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, μέρα ή νύχτα, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Για επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και στα social media της διοργάνωσης.

http://main.nflathens.com/

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/

https://twitter.com/NFLAthens

https://www.instagram.com/nflathens/


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα