Πρωταθλητής ο ΓΣ «Ελ. Βενιζέλος»

Gazzetta team
Πρωταθλητής ο ΓΣ «Ελ. Βενιζέλος»

bet365

Πρωταθλητής Ελλάδος στον στίβο αναδείχθηκε για το 2017 ο Γ.Σ. ''Ελ.Βενιζέλος'', όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, μετά την αξιολόγηση συνολικά 330 σωματείων στίβου απ’ όλη τη χώρα.

Ο σύλλογος των Χανίων είναι πρωταθλητής για 3η φορά στην ιστορία του, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, (το 2014, το 2015 και το 2017), με εξαίρεση το 2016 που ήταν 2ος στην κατάταξη. Γενικά, τα τελευταία 16 χρόνια διαγράφει μια εντυπωσιακή πορεία, αφού όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται συνεχώς μέσα στην πρώτη τριάδα της αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ, της μεγαλύτερης και αρχαιότερης ομοσπονδίας αθλητισμού της χώρας μας, φαινόμενο μοναδικό για επαρχιακό σύλλογο.

Μέρος των επιτυχιών για το 2017 είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης στην Γενική βαθμολογία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών, αλλά και των Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ Νοτ. Ελλάδος.

Επίσης, ξεχωρίζει η εκπροσώπηση του συλλόγου στις εθνικές ομάδες, οι συμμετοχές στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων-Νεανίδων, στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα όλων των ηλικιών, καθώς και στις διεθνείς συναντήσεις της χώρας, με συνολικά 14 αθλητές και αθλήτριες. Αξιοσημείωτη είναι ακόμη και η κατάκτηση 6 διεθνών μεταλλίων, αλλά και 43 μεταλλίων σε πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.


Επιπλέον, ήταν 1ος Περιφερειακός σύλλογος στις κατηγορίες των Ανδρών, των Γυναικών, των Νέων Γυναικών, των Κορασίδων, των Παμπαίδων Α΄ και των Παγκορασίδων Α΄, αλλά και Πρωταθλητής Κρήτης σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες.

Ιδιαίτερη θέση στις δραστηριότητες του συλλόγου καταλαμβάνει και το διεθνές μίτιγκ ΄΄ΧΑΝΙΑ 2017΄΄ που διοργανώθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές των αγωνιζομένων αθλητών, των προπονητών, των συνοδών, της ομοσπονδίας και των δημοσιογράφων για την άριστη οργάνωση και αγωνιστική του επιτυχία.

Αξιοσημείωτο, ακόμη, είναι το γεγονός ότι οι επιτυχίες του Γ.Σ. ΄΄Ελ. Βενιζέλος΄΄ επιτεύχθησαν κάτω από πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες σε όλους τους τομείς λειτουργίας του συλλόγου, με άριστη, όμως, και απόλυτα διαφανή διαχείριση των οικονομικών παραμέτρων. Μελανό σημείο στη λειτουργία του συλλόγου παραμένουν οι ελλιπείς έως και ανύπαρκτες αθλητικές εγκαταστάσεις (π.χ. προπόνηση σφυροβόλων που συμμετείχαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε αμμόλοφους, απουσία κλειστού προπονητηρίου για το χειμώνα κ.α.).

Η διοίκηση του Γ.Σ. ΄΄Ελ. Βενιζέλος΄΄ συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τους προπονητές τους σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες και ευχαριστεί τους εκατοντάδες γονείς που εμπιστεύονται καθημερινά την εκγύμναση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους στους εξειδικευμένους προπονητές στίβου του συλλόγου.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες αποτείνει στους φορείς (Περιφέρεια Κρήτης, Αντιπεριφέρεια Χανίων, Δήμο Χανίων, Δήμο Πλατανιά), τους χορηγούς (ANEK LINES, KTEΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ, HALEPA HOTEL, COSMOTE, Samaria , HΛΕΚΤΩΡ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΒΕ Χανίων, CitySightseeng, MEDICAL STROM Μπικουβαράκης Κωνσταντίνος, ΙΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ, τα ξενοδοχεία AVRA, KYΔΩΝ, KRITI, Geraniotis, EL GRECO, PILOT, καθώς και τους δεκάδες υποστηρικτές και τα τοπικά και πανελλήνια μέσα ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, για την προβολή των εκδηλώσεων και των επιτυχιών του συλλόγου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 2017

 

Τελευταία Νέα