Ανακοίνωση 35 αθλητών κατά ΕΓΟ: «Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος όσες "παραγραφές" και αν προβληθούν»

Gazzetta team
Ανακοίνωση 35 αθλητών κατά ΕΓΟ: «Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος όσες "παραγραφές" και αν προβληθούν»

bet365

H ΕΓΟ κατάφερε να συσπειρώσει ακόμα περισσότερο τους γυμναστές και τις γυμνάστριες, μετά την ανακοίνωση ότι δεν ήταν συνεργάσιμοι με την επιτροπή διερεύνησης της υπόθεσης!

Με ανακοίνωση της η ΕΓΟ γνωστοποίησε ότι ουδείς από τους 22 πρώην γυμναστές και γυμνάστριες που καταγγέλλουν βασανισμούς και άλλες βίαιες συμπεριφορές δεν δέχτηκε να καταθέσει ενώπιον της τριμελής επιτροπής της.

Αυτή η κίνηση της ΕΓΟ... έβαλε τη σπίθα για ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση των αθλητών, οι οποίοι πλέον είναι 35 και με ανακοίνωσή του κάνουν σαφές ότι θα φτάσουν την υπόθεση μέχρι το τέλος.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν:

«Η ΕΓΟ αντί να ενεργήσει άμεσα για τη θέσπιση ενός, κατά το δυνατόν, αξιοκρατικού πλαισίου επιλογής και αξιολόγησης προπονητών, που είναι και ο αποκλειστικός σκοπός των καταγγελιών μας, ιδιαίτερα σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ώστε να μη βιώσει άλλο παιδί ωμή βία, με αφορμή την προπόνηση, αναλώνεται σε διαδικασίες αποπροσανατολισμού των ίδιων των μελών του ΔΣ και της κοινής γνώμης, επιχειρώντας μάλιστα, να μας κατηγορήσει ότι αρνούμαστε τη συνεργασία για τη διαλεύκανση των καταγγελιών! [...] Θα φθάσουμε μέχρι το τέλος, όσες "παραγραφές" και αν προβληθούν. Τα βιώματά μας δεν παραγράφονται κυρίες και κύριοι της ΕΓΟ».

Η ανακοίνωσή τους:

 

Τελευταία Νέα