Πετρούνιας: «7 μήνες απλήρωτοι οι αθλητές, μετάλλιο και στο Τόκιο»!

Gazzetta team
Πετρούνιας: «7 μήνες απλήρωτοι οι αθλητές, μετάλλιο και στο Τόκιο»!

bet365

Με την ευτυχία που του πρόσφερε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο επέστρεψε από την Βασιλεία ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος όμως δεν έκρυψε την πίκρα και τον προβληματισμό του για την κατάσταση του ελληνικού αθλητισμού και των συναθλητών του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αθλητή - μύθου, κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, μετά το νέο χρυσό μετάλλιο του περασμένου Σαββάτου έχουν ως εξής:

Για το που αφιερώνει το χρυσό μετάλλιο: «Είναι ξεκάθαρα αφιερωμένο στην οικογένειά μου αλλά πάνω από όλα είναι στην Ελλάδα και τους Έλληνες και στους αθλητές που είναι πίσω μου. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και με εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μην συνεχίσει τα λάθη της παλιάς διοίκησης. Χάρη στους χορηγούς που έχω μπορώ να συνεχίσω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου είναι στην ίδια κατάσταση χωρίς χορηγούς».

Για το τι σηματοδοτεί το χρυσό μετάλλιο για τον ίδιο: «Σηματοδοτεί ότι η γυμναστική πάρα το γεγονός ότι υπάρχουν αντιξοότητες θα πηγαίνει μπροστά. Σηματοδοτεί τη δική μου επιστροφή προσωπικά γιατί κατάφερα μετά από 2-3 χρόνια τραυματισμών, εν μέσω covid να επιστρέψω στο επίπεδο που βρισκόμουν παλιότερα και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι λαμπρή».

Για το στοίχημα των Ολυμπιακών Αγώνων: «Εν όψει Ολυμπιακών σε προσωπικό επίπεδο μου δίνει πολύ δύναμη και το δικαίωμα να πιστεύω ότι θα μπορέσω να διεκδικήσω ξανά Ολυμπιακό Μετάλλιο στο Τόκιο όπως και στο Ρίο. Δεδομένου ότι καταφέραμε να πάρουμε ένα τέτοιο μεγάλο σκορ με ένα μικρό βήμα στην έξοδο. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό μήνυμα. Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να προσπαθούμε να κοιτάξουμε μπροστά και να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και τις παλιές μας συνήθειες. Θέλω να είμαι υγιής και να συνεχίσω να κάνω τους Έλληνες περήφανους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED