Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές «Μαζί για τη Γυμναστική»

Gazzetta team
Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές «Μαζί για τη Γυμναστική»

bet365

Λαμπρά ονόματα της ελληνικής γυμναστικής με διεθνείς περγαμηνές, ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης κοσμούν την ομάδα «Μαζί για τη Γυμναστική» για τις εκλογές της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας στις 21 Μαρτίου.

Η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής Ειρήνη Αϊνδιλή και η πρωταθλήτρια Ευρώπης ρυθμικής Ειρήνη Μανδραβέλλη είναι μεταξύ των υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ την ομάδα υποστηρίζουν η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής Χαρά Καρυάμη, ο πρωταθλητής Ευρώπης ενόργανης Λευτέρης Κοσμίδης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής και έκτος ολυμπιονίκης Βασίλης Τσολακίδης. Επικεφαλής της παράταξης ο έως πρότινος Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Θανάσης Σταθόπουλος.

Η χάλκινη ολυμπιονίκης του Σίδνεϋ Ειρήνη Αϊνδιλή δηλώνει έτοιμη για νέες προκλήσεις:

«Είμαι έτοιμη γιατί ξέρω αυτήν τη στιγμή πού πατάω και ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ τη γυμναστική και τα παιδιά, αγαπάω πολύ τους αθλητές και τους σέβομαι με τις προσπάθειές τους και όλη τη δύσκολη φάση που περνούν και θέλω να βοηθήσω. Είμαστε όλοι μαζί και στο τέλος θα κάτσουμε όλοι μας σε ένα τραπέζι για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο για το άθλημά μας. Δεν πηγαίνω για θέση, δεν με ενδιαφέρουν οι θέσεις. Εμένα με ενδιαφέρει απλά κάποιες ιδέες που έχω να μπορέσουν να υλοποιηθούν ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί αυτό που λέγεται γυμναστική».

Από την πλευρά του ο πρωταθλητής Ευρώπης ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Κοσμίδης δηλώνει:

«Η ομάδα "Μαζί με τη Γυμναστική", με ηγέτη τον Θανάση Σταθόπουλο, θα βρει τον κόσμο της γυμναστικής δίπλα της, στην προσπάθειά της να κάνει πράξη τα οράματα και τους στόχους της. Από μικρό παιδί είμαι μέσα στη γυμναστική και είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω από την πλευρά μου για το καλύτερο μέλλον του αγαπημένου μου αθλήματος, με οποιονδήποτε υγιή τρόπο μου ζητηθεί. Θεωρώ ότι η ελληνική γυμναστική μπορεί να παραμείνει σε τροχιά διακρίσεων και να διεκδικήσει και νέες επιτυχίες με παλιά και νέα στελέχη του χώρου να συσπειρώνονται, αναζητώντας μια πιο ουσιαστική επανεκκίνηση. Για την καθοριστική αλλαγή πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση, και να υπάρξει επένδυση, στους νέους αθλητές και αθλήτριες, με ένα μακροπρόθεσμο προγραμματισμό σε όλα τα επίπεδα. Η ύπαρξη φυτωρίων και το νέο αίμα ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών μπορεί να επιφέρει το καλύτερο αύριο στην ελληνική γυμναστική».

 

Τελευταία Νέα