Λευτέρης Πετρούνιας: Πατέρας για δεύτερη φορά ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης (pic)

Gazzetta team
Λευτέρης Πετρούνιας: Πατέρας για δεύτερη φορά ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης (pic)

bet365

Η Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ώρες ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε για δεύτερη φορά πατέρας!

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Η σύζυγους και Ολυμπιονίκης της γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση έφερε πριν από λίγες ώρες στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που είναι το τέταρτο μέλος της ευτυχισμένης οικογένειας του.

Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης των κρικών είχε γίνει πατέρας τον Νοέμβριο του 2019 όταν η Βασιλική είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί που ήταν κοριτσάκι και πλέον θα έχει να φροντίζει τρεις γυναίκες στο σπίτι.

Η μπέμπα ήρθε στον κόσμο 3' πριν να ξημερώσει η 4η Δεκεμβρίου και είναι Τοξότης στο ζώδιο.

Η δημοσίευση της Βασιλικής Μιλλούση:

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!
Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.
Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του , την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη !
Πληροφορίες για το πως μπορείτε να βοηθήσετε θα βρείτε στα story μας !».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πετρούνιας: Αφιέρωσε το μετάλλιο στην κόρη του και δώρισε τα χρήματα στους πυρόπληκτους (audio)

Πετρούνιας: Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη του στο σπίτι τους (pic)

3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την...

Δημοσιεύτηκε από Vasiliki Millousi Official στις Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
 

Τελευταία Νέα