Στη Τουρκία θα διεξαχθούν τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών ενόργανης γυμναστικής

Gazzetta team
Στη Τουρκία θα διεξαχθούν τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών ενόργανης γυμναστικής

bet365

Μετά την απόφαση του Αζερμπαϊτζάν να μην διεξαχθούν αθλητικές διοργανώσεις στην χώρα αυτή, τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ενόργανης Γυμναστικής ανδρών και γυναικών θα γίνουν στη Μερσίνη της Τουρκίας.

Στη Μερσίνη της Τουρκίας θα πραγματοποιηθούν, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, τα αναβληθέντα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενόργανης γυμναστικής ανδρών και γυναικών, τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ύστερα από σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής.

Η European Gymnastics υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε νέα αλλαγή έδρας για τις δύο διοργανώσεις, τις οποίες μετά την αρχική αναβολή είχε αναλάβει να φιλοξενήσει το Μπακού, πλέον όμως η Ομοσπονδία Γυμναστικής του Αζερμπαϊτζάν ενημέρωσε επίσημα ότι καμία διεθνής αθλητική εκδήλωση δεν μπορεί να διεξαχθεί εκεί μέχρι το τέλος του 2020, λόγω της πανδημίας.

Έτσι, την οργανωτική ευθύνη ανέλαβε η Τουρκία, με τις ημερομηνίες τέλεσης να παραμένουν ως είχαν (ευρωπαϊκό ενόργανης ανδρών: 9-13 Δεκεμβρίου 2020, ευρωπαϊκό ενόργανης γυναικών: 17-20 Δεκεμβρίου 2020).

Οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν στη Μερσίνη σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη της European Gymnastics, χωρίς όμως να αποτελούν κριτήριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα