ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πετρούνιας: Μαγεμένος από την Ελλάδα και τον Ελύτη (pic)

Πετρούνιας: Μαγεμένος από την Ελλάδα και τον Ελύτη (pic)

Πετρούνιας: Μαγεμένος από την Ελλάδα και τον Ελύτη (pic)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βιώνει υπέροχα συναισθήματα στις διακοπές του και θυμήθηκε μια ρήση του Οδυσσέα Ελύτη για να περιγράψει την Ελλάδα. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει μαζί με την εγκυμονούσα Βασιλική Μιλλούση και την κόρη τους τις διακοπές του στην Τήνο για να γεμίσει τις ... μπαταρίες του και δεν "χορταίνει" Ελλάδα. 

Ο Έλληνας "χρυσός" Ολυμπιονίκης δεν είναι λάτρης της πολυτέλειας και πάντα του αρκούν τα λίγα και καλά. Η οικογένεια του, οι φίλοι του, η θάλασσα και ένα ωραίο τοπίο. 

Αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες της ζωής του και έχει κυριευτεί από όμορφα συναισθήματα που τον "ανάγκασαν" να θυμηθεί τον νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη για να περιγράψει αυτό που νιώθει. 

«Εαν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά,  ένα αμπέλι και ενα καράβι . Που σημαίνει , με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις», έγραψε ο Πετρούνιας!

" Εαν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι και ενα καράβι . Που σημαίνει , με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις . " "Οδυσσέας Ελύτης " #greece #beauty

Δημοσιεύτηκε από Eleftherios Petrounias στις Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020