Μετά την καταγγελία Πετρούνια ξεκινούν άμεσα τα έργα αποκατάστασης της οροφής στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά

Gazzetta team
Μετά την καταγγελία Πετρούνια ξεκινούν άμεσα τα έργα αποκατάστασης της οροφής στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά

bet365

Η καταγγελία του Λευτέρη Πετρούνια είχε αποτέλεσμα και αρχίζουν τα έργα στον Άγιο Κοσμά. Στο Περιστέρι προσωρινά οι γυμναστές.

Μετά από το σάλο που προκάλεσε η καταγγελία του Λευτέρη Πετρούνια για την τρύπια στέγη που έμπαζε νερά στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά ξεκινούν άμεσα τα έργα για την αποκατάσταση της ζημιάς στην οροφή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΓΟ:

«Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στην αίθουσα γυμναστικής του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, η οροφή του οποίου παρουσίασε σημαντικά προβλήματα στεγανότητας έπειτα από τη νεροποντή της προηγούμενης εβδομάδας.

Μετά από επικοινωνία που είχε με την πρόεδρο του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, Μερόπη Μοσχογιάννη, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης ενημερώθηκε για την απόφαση να διατεθεί χωρίς καθυστέρηση ένα σεβαστό κονδύλι για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Οι υπεύθυνοι μηχανικοί προχώρησαν στον εντοπισμό των ζημιών και οι εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ενδεχομένως από την ερχόμενη Δευτέρα (15/06). Παράλληλα, αντικαταστάθηκαν ήδη τα φώτα στην οροφή του γυμναστηρίου, τα οποία είχαν παρουσιάσει ηλεκτρολογική βλάβη.

Οι αθλητές-αθλήτριες των Εθνικών ομάδων επιστρέφουν από σήμερα, Τετάρτη (10/06), στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, αφού τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιούσαν τις προπονήσεις τους στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. Περιστερίου Ειρήνη, το οποίο λειτουργεί επίσης ως Α’ περιφερειακό προπονητικό κέντρο της Ε.Γ.Ο..
Δεν αποκλείεται, πάντως, να χρειαστεί και πάλι μία σύντομη μετακίνησή τους στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης της οροφής στον Άγιο Κοσμά.

Η Ε.Γ.Ο. εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση ανταπόκριση της Γ.Γ.Α. και των αρμοδίων φορέων για την επίλυση των προβλημάτων τόσο στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά όσο και στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, προσδοκώντας ότι τα πάγια αιτήματα ετών θα μπορέσουν επιτέλους να βρουν ανταπόκριση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα