Πετρούνιας: «Το Σάββατο θα τραγουδήσουμε τον Εθνικό Ύμνο»

Gazzetta team
Πετρούνιας: «Το Σάββατο θα τραγουδήσουμε τον Εθνικό Ύμνο»

bet365

Σίγουρος για το χρυσό μετάλλιο στη Μελβούρνη εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Η πρόκριση του ως 1ο στον τελικό του Σαββάτου (10:30, Cosmote Sport 9) του δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξεί για το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε και έχοντας πλέον και πάλι περισσότερους από 15,000 βαθμούς στον προκριματικό θεωρεί πως θα ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

«Έχω πίστη ότι το Σάββατο στον τελικό των κρίκων θα ανέβω στο βάθρο του νικητή και όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε τον Εθνικό ύμνο της πατρίδας μας. Περιμένω από τον Ελληνισμό της Μελβούρνης να δώσει δυνατό “παρών” στο “Melbourne Arena” .

Είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα καταφέρω να πάρω την πρωτιά στη Μελβούρνη και στην συνέχεια στα υπόλοιπα δύο παγκόσμια κύπελλα, στο Μπακού και στην Ντόχα, ώστε να κερδίσω την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε ο 29χρονος «άρχοντας των κρίκων» στον δημοσιογράφο Μπιλ Ρουμελιώτη της ομογενειακής εφημερίδας «Ελληνικός Κήρυκας».

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής θα χρειαστεί το χρυσό μετάλλιο στη Μελβούρνη, αλλά και στις αντίστοιχες διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν τον Μάρτιο σε Μπακού και Ντόχα, με μέσο όρο βαθμολογιών πάνω από 15,166 β. στους τελικούς, προκειμένου να κατακτήσει αυτόματα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έχει επίσης κάποιες πιθανότητες πρόκρισης ως επιλαχών, σε συνάρτηση όμως με άλλους παράγοντες.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα