«Αποκαλυπτήρια» στη Μόσχα για την Κελαϊδίτη

Gazzetta team
«Αποκαλυπτήρια» στη Μόσχα για την Κελαϊδίτη

bet365

Η Ελένη θα συμμετάσχει στο διεθνές γκραν πρι ρυθμικής γυμναστικής της ρωσικής πρωτεύουσας (7-9 Φεβρουαρίου).

Από τη Μόσχα θα ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος για την Ελένη Κελαϊδίτη, η οποία θα πάρει μέρος στο διεθνές γκραν πρι ρυθμικής γυμναστικής της ρωσικής πρωτεύουσας (7-9 Φεβρουαρίου).

Η Ελένη που ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα «Βwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», στο οποίο η bwin υποστηρίζει νεαρούς αθλητές που αγωνίζονται να κερδίσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα κάνει τα «αποκαλυπτήρια» των καινούργιων προγραμμάτων της, που προσδοκά ότι θα τη βοηθήσουν ώστε να κατακτήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» μέσα από τα τέσσερα διαδοχικά παγκόσμια κύπελλα που θα διεξαχθούν τον Απρίλιο.

Μαζί με την Κελαϊδίτη, για τη Μόσχα αναχώρησαν την Τετάρτη η προπονήτρια Μαρίνα Φατέεβα, ο φυσικοθεραπευτής Μιχάλης Καλινδέρης και η διεθνής κριτής Έφη Πανταζίδου.

Το σύνθετο ατομικό των γυναικών θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη: Την Παρασκευή (07/02) οι αθλήτριες θα αγωνιστούν σε δύο όργανα (στεφάνι, μπάλα) και το Σάββατο (08/02) στα υπόλοιπα δύο (κορύνες, κορδέλα), ενώ την Κυριακή (09/02) θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί των οργάνων.

 

Τελευταία Νέα