Ινδονήσια γυμνάστρια αποκλείστηκε από την εθνική επειδή δεν ήταν παρθένα

Gazzetta team
Ινδονήσια γυμνάστρια αποκλείστηκε από την εθνική επειδή δεν ήταν παρθένα

bet365

Τρομερές καταγγελίες για διεθνή γυμνάστρια από την Ινδονησία.

Το όνομα της είναι Σαλφά Αβρίλα Σάνια.

Η καταγωγή της από την Ινδονησία και την Κουάλα Λουμπούρ. Είναι μόλις 17 ετών αλλά είναι μέλος της εθνικής ομάδας γυμναστικής χωρίς να έχει κάποια σημαντική διεθνή διάκριση.

Η Σαλφά δεν έγινε γνωστή σ' όλο τον κόσμο για τις επιδόσεις της αλλά για μια εξωφρενική απόφαση που πήρε ο εθνικός προπονητής της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας της "κόπηκε" από την εθνική ομάδα πριν από τους αγώνες της Νοτιανατολικής Ασίας στις Φιλιππίνες (26/11) επειδή δεν ήταν παρθένα!

«Ο προπονητής είπε ότι η κόρη μου πήγαινε πάντα αργά με τους άνδρες φίλους της και η έρευνα που έκαναν τους έδειξε ότι δεν ήταν πια παρθένα», δήλωσε η μητέρα της αθλήτριας, Αιού Κουρνιαουάτι.

Το Υπουργείο Αθλητισμού της Ινδονησίας μετά από το σάλο που έχει προκληθεί ξεκαθαρίζει πως η αθλήτρια "κόπηκε" λόγω επιδόσεων.

«Θα αναλάβουμε αποφασιστική δράση εάν η αθλήτρια αποκλείστηκε λόγω ερωτήσεων σχετικά με την παρθενιά της, γιατί αυτό είναι ζήτημα ιδιωτικότητας, αξιοπρέπειας και δεν έχει καμία σχέση με την απόδοση», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου.

Η οικογένεια πέρασε μέσω των δικηγόρων στην αντεπίθεση τονίζοντας πως η εν λόγω αθλήτρια έχει επιτυχίες και έστειλε και ιατρική έκθεση στο υπουργείο η οποία δείχνει ότι ο υμένας της ήταν άθικτος!

 

Τελευταία Νέα