Ξεκίνησαν στο Ευρωπαϊκό στο Μπακού οι Κελαϊδίτη-Μαγοπούλου

Gazzetta team
Ξεκίνησαν στο Ευρωπαϊκό στο Μπακού οι Κελαϊδίτη-Μαγοπούλου

bet365

Η Ελένη Κελαϊδίτη είναι στην 19η θέση στο σύνθετο ομαδικό μετά από την πρώτη ημέρα στο Μπακού.

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής στο Μπακού εισήλθαν την Παρασκευή η Ελένη Κελαϊδίτη και η Ιωάννα Μαγοπούλου.

Η Ελένη Κελαϊδίτη που ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών» στο πρώτο σκέλος του προκριματικού πήρε 18,550 β. στην μπάλα (20ή) και 17,875 β. στο στεφάνι (24η) και έτσι βρίσκεται στη 19η θέση της προσωρινής κατάταξης του σύνθετου ατομικού με 36,425 βαθμούς, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη στη «μεγάλη» κατηγορία Ιωάννα Μαγοπούλου συγκέντρωσε 16,850 β. στην μπάλα (35η) και 17,450 β. στο στεφάνι (29η).

Στην ομαδική κατάταξη, η Εθνική γυναικών βρίσκεται μέχρι στιγμής στην 9η θέση μεταξύ 17 χωρών, με 89,000 βαθμούς.

Το Σάββατο θα παρουσιάσουν τα προγράμματα τους στις κορύνες και στην κορδέλα, η Ελένη Κελαϊδίτη και η Μαρία Δερβίση. Από το βαθμολογικό άθροισμα του διημέρου θα προκύψει η θέση της Ελλάδας στην τελική κατάταξη του ομαδικού, ενώ παράλληλα η Κελαϊδίτη διεκδικεί την είσοδο στο «τοπ 24» του σύνθετου ατομικού που θα κερδίσει την πρόκριση για το ευρωπαϊκό του 2020.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (18/05, 15:40 - 17:00) περιλαμβάνει και το αντίστοιχο δεύτερο σκέλος για την Εθνική ανσάμπλ νεανίδων (Ήλια Αλεξοπούλου, Κατερίνα Βούσουλα, Ραφαηλία-Μαρία Γουργιώτη, Αγγελική Καραγιάννη, Νίνα Ανδρεανίδου), η οποία θα αγωνιστεί στις 5 κορδέλες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα