Πρόβα Ευρωπαϊκού για την εθνική ομάδα στο Μπακού

Gazzetta team
Πρόβα Ευρωπαϊκού για την εθνική ομάδα στο Μπακού

bet365

Πρόβα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού.

Με τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες θα συμμετάσχει η εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής της Ελλάδος στο Παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου.

Η διοργάνωση αυτή μπορεί να χαρακηριστεί για τους Έλληνες και πρόβα τζεναράλε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο έχει προγραμματιστεί για 10-14.4 στην Πολωνία και στο οποίο δεν θα συμμετάσχει ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Τα προγράμματά τους θα παρουσιάσουν στη διοργάνωση οι Αντώνης Τανταλίδης (έδαφος, πλάγιος ίππος), Χριστόφορος Κωνσταντινίδης (έδαφος), Γιώργος Χατζηευσταθίου (πλάγιος ίππος), Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο) στην κατηγορία ανδρών και οι Αργυρώ Αφράτη (άλμα, ασύμμετροι ζυγοί, έδαφος), Ελβίρα Κατσάλη (ασύμμετροι ζυγοί, δοκός ισορροπίας), Ιωάννα Ξουλόγη (δοκός ισορροπίας, έδαφος) στην κατηγορία γυναικών.

Την ελληνική αποστολή συμπληρώνουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Θεόφιλος Λαλεχός, Κώστας Χατζηζήσης και οι διεθνείς κριτές Νίκος Προβιάς, Γεωργία Ζυγούλη.

Το παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού αποτελεί τον τρίτο από τους τέσσερις αγώνες της φετινής περιόδου, που μετρούν για την ανάδειξη της παγκόσμιας κατάταξης σε κάθε όργανο.

Θα ακολουθήσουν άλλα τέσσερα παγκόσμια κύπελλα την σεζόν 2019-2020, στις ίδιες πόλεις και σε αντίστοιχες ημερομηνίες (Νοέμβριος 2019: Κότμπους, Φεβρουάριος 2020: Μελβούρνη, Μάρτιος 2020: Μπακού, Μάρτιος 2020: Ντόχα) ώστε να προκύψει η οριστική κατάταξη, βάσει των τεσσάρων καλύτερων αποτελεσμάτων κάθε αθλητή. Ο κορυφαίος και η κορυφαία της κατάταξης κάθε οργάνου, θα κερδίσει την Ολυμπιακή πρόκριση για το «Τόκιο 2020».

 

Τελευταία Νέα